680.-
excl. BTW
Apple iPhone 11 128GB Green

Apple iPhone 11 128GB Green

KPN-artikelnummer: 874511

Let op, alleen beschikbaar voor orders kleiner dan 10 stuks!


De iPhone 11 is een van de nieuwe toestellen van Apple. Het is sneller dankzij de A13 Bionic, heeft een vernieuwde dual camera en is beschikbaar in nieuwe kleuren. De aluminium band rond de iPhone 11 en de glazen achterkant geven het toestel een luxe uitstraling.
Met de 12MP camera van de iPhone 11 schiet je de mooiste foto’s. De iPhone 11 heeft een lens maar dankzij machine learning is het mogelijk om portretfoto’s te maken. Nieuw dit jaar is de ultragroothoek lens en het maken van een Slofie. Een slo mo selfie.

De liquid retina display is nu edge to edge en is het grootste Lcd-display op een iPhone ooit! Lcd zorgt ervoor dat je de meest accurate kleuren te zien krijgt. Daarnaast is het display uitgerust met Tap to Wake en True Tone. Dit laatste zorgt ervoor dat de kleuren warmer of kouder worden aan de hand van de omgeving.

Dankzij de nieuwe A13 Bionic chip is de iPhone 11 weer sneller en energie efficiënter en is dit krachtige toestel klaar voor de toekomst. Face ID is dit jaar sneller dan ooit. Gebruik je gezicht om sneller in te loggen op apps en accounts.

IOS 13 heeft nu dark mode, is sneller met Apps en face ID en brengt een nieuw homescreen.

  • Belangrijke kenmerken
  • Liquid Retina display voor accurate en bredere kleurweergave
  • Verbeterde Face ID
  • Krachtige A13 Bionic chip

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.