411.-
excl. BTW
Apple iPhone 7 Plus 32GB Black

Apple iPhone 7 Plus 32GB Black

KPN-artikelnummer: 873725

De iPhone 7 Plus onderscheidt zich van de iPhone 7 met de twee camerass, want de iPhone 7 moet het met een enkele camera doen. Met de dubbele camera wil Apple de iPhone 7 Plus echt veranderen in een toptoestel voor fotografen. De verbeterde flitser speelt hier ook een belangrijke rol in.

Oogverblindend ontwerp
Het slanke en elegante design van de iPhone 7 Plus is een verdere verfijning van het reeds prachtige en functionele ontwerp van zijn voorgangers. 

Unieke dubbele camera
De iPhone 7 Plus biedt je een dubbele camera van 2x12 megapixel. Beide camera's leggen net verschillende beelden vast. De geavanceerde fotosoftware van Apple maakt hier weer een compleet scherp beeld van. Hierdoor zijn de foto's die je met de iPhone 7 Plus maakt rijker, gedetailleerder en ruimtelijker en komt het onderwerp nog meer tot leven. Je foto's komen uitstekend tot hun recht op het prachtige 5,5 inch Retinascherm. Dit is 25% feller en geeft de iPhone 7 Plus meer levendige kleuren dan ooit, indrukwekkend scherpe details en snaarstrakke 4k videoweergave. Ook de 7 megapixel Facetime-camera heeft een hogere resolutie en legt meer kleuren vast.

Indrukwekkende prestaties
De nieuwe en nog snellere A10 Fusion processor in de iPhone 7 Plus zorgt voor indrukwekkende prestaties en soepel werkende apps. Dankzij het interne geheugen tot maar liefst 256 GB heb je meer dan genoeg ruimte om al je muziek, video's en foto's op te slaan.

Geniet nog meer van je muziek
De meegeleverde Earpods sluit je niet meer aan op de traditionele 3,5 mm aansluiting, maar op de Lightning-poort. Deze wordt behalve voor het opladen van je iPhone nu ook benut om je muziek fantastisch weer te geven. Om je oude koptelefoon te kunnen blijven gebruiken krijg je een slimme adapter bij je iPhone 7 Plus. Dankzij de 2 speakers aan de voorkant geniet je ook zonder headset van je muziek in stereo.

Home Sweet Home
De iconische ronde homeknop van de iPhone 7 Plus bevat geen bewegende delen meer en is drukgevoelig dankzij 3D Touch. Hierdoor is de veelzijdige werking ook op de lange termijn verbeterd.  De razendsnelle id-touch vingerafdrukscanner werkt sneller en prettiger dan ooit.

Waterdicht
De iPhone 7 Plus is de eerste stof- en waterdichte iPhone. Niks aan de hand dus als je een glas water over je telefoon morst of hem in de wc laat vallen.

Langer dan ooit
Door de efficientere hard- en software en een verbeterde, grotere batterij kun je de iPhone 7 Plus nog langer gebruiken zonder te hoeven opladen. Vooral erg fijn als je onderweg bent.

Bijbehorende Accessoires

Apple AirPods with Charging Case

147,93
Meer informatie

Apple iPhone 8 Plus / 7 Plus Silicone Case - Black

37,18
Meer informatie

Apple iPhone 8 Plus / 7 Plus Leather Case - Black

49,57
Meer informatie

Belkin Kevlar - zwart - lightning naar USB kabel - 1.2m

24,78
Meer informatie

Apple EarPods with Lightning Connector white

28,91
Meer informatie
 • Belangrijke kenmerken
 • De iPhone 7 Plus onderscheidt zich van de iPhone 7 met twee camera’s
 • 5,5-inch beeldscherm loopt naadloos over in het aluminium frame
 • Meer opslagruimte
 • Is waterbestendig en stofvrij
 • De koptelefoonaansluiting is weggehaald om de iPhone 7 plus waterdicht te maken en je kunt je koptelefoon aansluiten via de Lightning-Connector
 • De nieuwe iPhone 7 plus heeft in plaats van een fysieke home knop een Force Touch sensor
 • Sneller en energiezuiniger
 • iOS is het besturingssysteem van iPhone
 • Dimensies 158,2 x 77,9 x 7,3 mm
 • Batterij 1960 mAh Li-ion
 • Standby 240 uur
 • Spreektijd 10 uur
 • Gewicht 138 gram
 • Scherm 5,5" HD Retina display

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.