33,32
excl. BTW
Belkin thuislader USB-C 15W - wit

Belkin thuislader USB-C 15W - wit

KPN-artikelnummer: 648933

De Belkin Home Charger Pack met USB-A/USB-C-laadkabel stelt u in staat uw USB-C-apparaat op te laden en foto's, muziek en gegevens te synchroniseren naar uw laptop met snelheden tot 480 Mbps. De kabel ondersteunt bovendien een uitgangsstroom tot 3 A voor het opladen van USB-C-apparaten.
Geen gepuzzel meer hoe de connector erin moet. USB-C is een nieuwe gebruiksvriendelijke, omkeerbare connector waardoor het niet uitmaakt hoe u de connector in de daarvoor bestemde aansluiting van uw apparaat steekt.
Als een product het Hi-Speed USB-certificaat draagt, houdt dat in dat het gecertificeerd is door USB-IF en voldoet aan alle elektrische, mechanische en milieubepalingen waardoor een voortreffelijke gebruikerservaring gegarandeerd is. USB-IF is een non-profit-organisatie die de ontwikkeling van hoogwaardige USB-producten en conformiteitstesten faciliteren.
Met precisie gelaste metalen afscherming ter bescherming van PCB en E Marker. Hierdoor wordt tevens tevens het emissieniveau verlaagd en de mechanische duurzaamheid vergroot.

Bijbehorende Accessoires

Azuri thuislader micro USB

14,04
Meer informatie

Samsung Evo + 32 GB micro SD class 10 - met adapter

12,39
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Laden met 15 watt via USB-C
  • Omkeerbare USB-C-connector
  • 1,5 meter lange USB-C/USB-C-kabel
  • Slanke vormgeving, in wit met zilvergrijs
  • Aangesloten-apparatuurgarantie tot € 2000