actieprijs
van 537.- voor
275.-
excl. BTW
Cisco IP Phone 8861 Charcoal

Cisco IP Phone 8861 Charcoal

KPN-artikelnummer: 310101

Let op: betreft een OP=OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.

Met de IP-telefoon 8861, kunt u persoonlijke productiviteit te verhogen door middel van een boeiende gebruikerservaring die zowel krachtig en eenvoudig te gebruiken en combineert een aantrekkelijk nieuw ergonomisch design met wideband audio voor glasheldere spraakcommunicatie.
'always-on' betrouwbaarheid, versleutelde spraakcommunicatie om de veiligheid te verbeteren, en toegang tot een uitgebreide suite van unified communications functies van Cisco on-premise en gehoste infrastructuurplatforms.
Cisco Intelligent Proximity brengt de werelden van bureau en mobiel samen voor u wanneer u gebruik maakt van uw mobiele apparaat bij het bureau voor uw werk. U kunt de audio-pad naar de IP-telefoon 8861 bewegen over tijdens actieve mobiel bellen om te profiteren van de superieure audio akoestiek. Een voorbeeld zou zijn om een gesprek met een collega die je wilt luisteren. Deze mogelijkheid geeft u meer flexibiliteit en een superieure gebruikerservaring als op uw bureau te delen.
De IP Phone 8861 is standaard uitgerust met twee USB-poorten, zodat u uw persoonlijke mobiele apparaten wanneer op uw bureau op te laden, en blijf bij het uit de buurt van uw bureau aangesloten.
De Cisco IP-telefoon 8861 biedt vijf programmeerbare lijntoetsen. U kunt toetsen configureren om ofwel meerdere directory nummers of telefoonfuncties, zoals speed dial ondersteunen. U kunt ook de productiviteit te verhogen door het beheren van meerdere oproepen voor elke map in met de functie multicall per-line-. Vaste functietoetsen geven u in een keer toegang tot applicaties, messaging, directory, evenals veelgebruikte belfuncties zoals hold / resume, overdragen en conferentie. Een vijf-weg navigatie cluster helpt u de overgang door de menu's gemakkelijker. Backlit akoestische toetsen bieden flexibiliteit voor de audio selectie pad en switching.

Bijbehorende Accessoires

krulsnoer Handset Cord for Cisco IP Phone 6800, 7800, 8800 en DX600 Series

14,00
Meer informatie

Spare WB Handset for Cisco 6800, 7800, 8800, DX600 Series

20,00
Meer informatie

Cisco IP Phone 8800 Wall Mount Kit for Single KEM

75,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • De Cisco IP-telefoon 8861 beschikt over een 5-in. hoge-resolutie (800 x 480) breedbeeld VGA backlit kleurenscherm.
  • over een ingebouwde Gigabit Ethernet switch voor zowel de netwerkverbinding en uw PC-aansluiting.
  • Ondersteuning voor Cisco EnergyWise Technologie maakt de Cisco IP-telefoon 8861 meer energie-efficient en milieuvriendelijk
  • Er kunnen maximaal drie optionele IP Phone 8800 Key uitbreidingsmodules kunnen worden ondersteund voor 108 extra lijn- / functietoetsen.
  • Headsetpoort