425,62
excl. BTW
Fairphone 2 (2017) Indigo

Fairphone 2 (2017) Indigo

KPN-artikelnummer: 873961

De Fairphone 2 (2017) is de verbeterde versie van de Fairphone 2: 's werelds eerste
ethische, modulaire telefoon, nu met een 12MP camera. Fairphone staat voor transparantie. Niet alleen over waar de materialen vandaan komen, maar ook over het productieproces en wat er precies in het toestel zit.

De mineralen in het toestel worden gewonnen in een gebied in Congo waar geen gewapende strijd woedt. De smartphone, die draait op Android, wordt in China in elkaar gezet bij fabrikant A'Hong onder fatsoenlijke arbeidsomstandigheden en tegen een fatsoenlijk loon.

De Fariphone 2 (2017) is net als zijn voorganger een modulair opgebouwd toestel. Dit houdt in dat onderdelen van het toestel die bijvoorbeeld defect zijn, makkelijk door de klant zelf vervangen kunnen worden. Dit maakt het toestel ook een voorbeeld van een duurzaam product. De duurzaamheid is ook terug te vinden in de samenstelling van het verkooppakket. Bij de Fairphone 2 (2017) wordt géén lader en headset geleverd. Bijna iedereen heeft al een lader en headset thuis liggen.

De Fairphone 2 (2017) heeft de mogelijkheid om twee SIM kaarten te plaatsen. Waar de gebruiker rekening mee moet houden is dat er maar via 1 SIM een actieve dataverbinding kan zijn. Dit houdt in dat het verzenden / ontvangen van mobiele data, zoals Internet browsing, What’s App, email en MMS berichten alleen gedaan kan worden via de SIM waarop de gebruiker de data (internet) verbinding actief heeft gezet.

Inhoud verpakking
Fairphone 2 (2017)
Batterij Li-ion 2420 mAH
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • 5-inch Full HD display met Gorilla® Glass 3
  • 12MP rear camera met dual flash en een 5MP front camera
  • Android 6.0 (Marshmallow)
  • 32 GB interne opslag
  • Uitbreidbare opslagruimte via MicroSD slot
  • Dubbele SIM
  • 4G LTE/3G/2G
  • Qualcomm® Snapdragon™ 801 platform, 2GB RAM

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.