233.-
excl. BTW
Samsung  Galaxy Tab A 10.5 4G Black

Samsung Galaxy Tab A 10.5 4G Black

KPN-artikelnummer: 874205

Bijzondere actievoorwaarden – Ontvang een AKG wireless headphone bij aankoop van een Galaxy Tab S4
Zie groene kader rechterzijde deze pagina.


De Samsung Galaxy Tab A 10.5 heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een 10.5 inch TFT LCD display, wat het scherm 10% groter maakt dan zijn voorganger.

Naast het formaat van het scherm, is ook de behuizing aangepakt, met een slanker design en een strakkere afwerking is de Tab A 10.5 een tablet om in te lijsten. 

De foto’s schiet je met de Tab zelf, dankzij de 8 megapixelcamera met flits en de 5 megapixel frontcamera, welke ook ideaal is om Skype gesprekken mee te voeren.

Dankzij de 3 GB aan werkgeheugen en 1.8 GHz octa-coreprocessor is de Tab A uitermate geschikt om allerlei verschillende taken uit te voeren.

Zo gebruik je bijvoorbeeld de Tab voor het maken van notities, browsen op het web, spelen van games en het kijken van films. De laatste twee komen extra tot hun recht dankzij de Dolby Atmos Surround Sound dat de Tab produceert dankzij de vier speakers die zich op iedere hoek van de tablet bevinden.

Zo is de Tab A 10.5 van alle markten thuis, en gebruik je hem zowel zakelijk als privé. 

Daarbovenop kan je dankzij de 7300 mAh batterij tot wel 14.5 uur achtereen video’s kijken, én beschikt de tablet over ‘fast charging’, waardoor je snel weer door kan.

  • Belangrijke kenmerken
  • Beeldschermdiagonaal: 10,5 inch (26,67 cm)
  • Beeldresolutie: 1920 x 1200
  • Batterijduur: tot 15 uur
  • Gewicht: 529 g
  • Opslag: 32 GB

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Deze uitvoering heeft ook mogelijkheid voor het plaatsen van een simkaart.

Promotie
Bij aankoop van een promotiemodel Galaxy Tab S4 ontvang je een AKG wireless headphone (Y500) ter waarde van €149,- cadeau.

Deze promotie loopt van 31 december 2018 t/m 31 maart 2019 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt.

Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy Tab S4 .

Samsung streeft ernaar de AKG wireless headphone (Y500) binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie af te leveren.

Deelnemen Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 15 april 2019:
1. Een kopie van de aankoopbon;
2. Een foto van de streepjescode met EAN-code en serie/IMEI nummer van de verpakking.

Als je vragen of opmerkingen hebt over je deelname aan deze promotie, kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-9090100 (lokaal tarief) of per e-mail via samsungmobile@consumercare.info.
Door deelname aan de promotie verklaar je dat je akkoord gaat met de Algemene Actievoorwaarden en deze Bijzondere Actievoorwaarden van Samsung zoals vermeld op www.samsung.com/nl/promo.