actieprijs
van 70.- voor
39.-
excl. BTW
Plantronics Blackwire C315-M USB

Plantronics Blackwire C315-M USB

KPN-artikelnummer: 302186

Let op betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.


De Plantronics Blackwire C325-M is een professionele enkeloors headset die geoptimaliseerd is voor gebruik met Skype for Business. Zoekt u een headset voor telefonische vergaderingen, webbased trainingen en pc-multimediatoepassingen, dan is dit een geschikte keuze.

Geoptimaliseerd voor bellen via Skype for Business
De Plantronics Blackwire C315-M is een van de modellen uit de Blackwire C300 serie, is door Microsoft gecertificeerd. Dit wil zeggen dat deze geoptimaliseerd is voor communicatie via Skype for Business. Na het inpluggen in uw PC of laptop is de headset meteen gereed voor gebruik.

Comfortabel en makkelijk mee te nemen
De Plantronics Blackwire C315-M is licht en stevig. De verstelbare hoofdband is gemaakt van duurzaam en licht metaal en heeft een fijne pasvorm. Dit maakt de headset geschikt om te dragen tijdens langdurige telefoongesprekken. Het zachte oorkussen is gemaakt van kunstleer en kan plat gedraaid worden. De headset kunt u vervolgens in het bijgeleverde draagetui stoppen en gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Bedieningsgemak
In de kabel van de headset zit een geintegreerde afstandsbediening waarmee u uw gesprekken kunt beheren. Op deze manier kunt u eenvoudig oproepen beantwoorden en beeindigen of het volume regelen. Handige lampjes op de afstandsbediening geven informatie over oproep-, mute- en volumestatus.

Gehoorbescherming
De Plantronics Blackwire C315-M bevat een nieuwe techniek, genaamd SoundGuard Digital. Deze techniek zorgt ervoor dat het volume de wettelijk toegestane EU-norm niet overschrijdt. Uw gehoor wordt beschermd tegen schadelijk hoge geluidspieken boven 118 dB SPL (sound pressure level).

Uitstekende geluidskwaliteit
Dankzij de breedband frequentie en de ingebouwde dynamische equalizer in de microfoon komt uw stem natuurlijk en helder over tijdens gesprekken. Ook is de microfoon uitgerust met noise cancelling functionaliteit. Storende omgevings- en achtergrondgeluiden als ruis, galm en echo worden door middel van noise cancelling gefilterd.

Inhoud verpakking
Plantronics Blackwire C315-M USB headset
Draagetui
Handleiding