actieprijs
van 80.- voor
40.-
excl. BTW
Plantronics Blackwire C325-M USB

Plantronics Blackwire C325-M USB

KPN-artikelnummer: 302188

Let op betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.De Plantronics Blackwire C325-M is een professionele dubbeloors headset die geoptimaliseerd is voor gebruik met Skype for Business. Zoekt u een headset voor telefonische vergaderingen, web-based trainingen en pc-multimediatoepassingen, dan is dit een geschikte keuze.

Microsoft gecertificeerd
De Plantronics Blackwire C325-M is een van de headsets uit de Blackwire C300 serie. Bovendien is dit model Microsoft gecertificeerd, wat betekent dat deze geoptimaliseerd is voor communicatie via Skype for Business. Na het inpluggen in uw PC of laptop is de headset direct klaar voor gebruik.

Comfortabel en makkelijk mee te nemen
De Plantronics Blackwire C325-M is licht en comfortabel. De metalen hoofdband is duurzaam en verstelbaar en draagt u comfortabel op het hoofd. De zachte oorkussens zijn gemaakt van kunstleer en kunnen plat gedraaid worden. Hierdoor kunt u de headset gemakkelijk overal mee naartoe nemen in het bijgeleverde draagetui.

Bedieningsgemak
Met de geïntegreerde afstandsbediening aan de kabel van de headset kunt u uw gesprekken beheren. Zo kunt u eenvoudig oproepen beantwoorden en beëindigen of het volume regelen. Handige lampjes op de afstandsbediening geven informatie over oproep-, mute- en volumestatus.

Gehoorbescherming
De Plantronics Blackwire C325-M bevat een nieuwe techniek, genaamd SoundGuard Digital. Deze techniek zorgt ervoor dat het volume de wettelijk toegestane EU-norm niet overschrijdt. Uw gehoor wordt beschermd tegen schadelijke hoge pieken in het volume.

Uitstekende geluidskwaliteit
Dankzij de ingebouwde dynamische equalizer in de microfoon komt uw stem natuurlijk en helder over tijdens gesprekken. Ook is de microfoon uitgerust met noise cancelling functionaliteit. Storende omgevings- en achtergrondgeluiden als ruis, galm en echo worden op deze manier gefilterd. Tevens biedt de headset perfect stereogeluid, waardoor deze ook uitermate geschikt is voor weergave van muziek en multimedia.

Inhoud verpakking
Plantronics Blackwire C325-M USB headset
Draagetui
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • Professionele USB headset, geoptimaliseerd voor Lync
  • Gespreks- en volumebeheer via geïntegreerde afstandsbediening
  • Noise cancelling microfoon
  • Gehoorbescherming
  • Comfortabele, lichte materialen