actieprijs
van 187,40 voor
125,30
excl. BTW
Plantronics Blackwire C725-M USB

Plantronics Blackwire C725-M USB

KPN-artikelnummer: 302349

De Plantronics Blackwire 725-M is een geavanceerde USB headset voor op kantoor. Het apparaat beschikt over Smart Sensor technologie waarmee u direct kunt communiceren wanneer u de headset op zet. De geluidskwaliteit van deze Blackwire headset is uitzonderlijk goed.

USB headset voor op kantoor
De Plantronics Blackwire 725-M is een USB-headset voor uiteenlopende kantoorsituaties. U sluit de headset aan via USB en vervolgens kunt u gelijk communiceren via het toestel. De headset is niet alleen geschikt voor personeel dat veel moet bellen, maar ook voor telefonische vergaderingen, webinars, het luisteren van muziek of het bekijken van video's.

Active Noise Cancelling
De Blackwire 725-M beschikt over Active Noise Cancelling technologie. Deze technologie verdraait geluidsgolven waarmee ruis uit de omgeving automatisch wordt weg gefilterd. Dankzij deze ruisisolatie blijft er een geweldig gespreksgeluid over. Met deze headset van Plantronics kunt u zich eenvoudig focussen op uw gesprek, zonder lawaai uit de omgeving.

Microfoon met ruisonderdrukking
Natuurlijk is de geluidskwaliteit van de speakers belangrijk, maar ook de kwaliteit van de microfoon is van belang. De microfoon van de Plantronics Blackwire 725-M headset is uitgerust met ruisonderdrukking. Omgevingsgeluid wordt weg gefilterd, zodat de tegenpartij u uitstekend kan verstaan.

Smart Sensor technologie
De Plantronics Blackwire 725-M is voorzien van Smart Sensor technologie. Deze technologie houdt in dat u inkomende oproepen kunt beantwoorden door simpelweg de headset op uw hoofd te zetten. Het voordeel hiervan is dat u geen knoppen meer hoeft in te drukken om een gesprek te beginnen, zet de headset op uw hoofd en u kunt gelijk beginnen met praten.

Dynamische equalizerfunctie
De dynamische equalizerfunctie van deze Plantronics headset zorgt ervoor dat de gesprekskwaliteit optimaal is tijdens oproepen. Tevens worden automatisch de instellingen van de headset aangepast wanneer u muziek luistert of video's bekijkt. Deze slimme headset is daarmee geschikt voor uiteenlopende kantoortoepassingen.

Inhoud verpakking
Plantronics Blackwire 725-M Headset
Opberghoesje
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Plantronics Foam oorkussens Blackwire 700 serie (2 st)

4,00
Meer informatie

Plantronics Kunstleren oorkussens Blackwire 700 serie (2 st)

9,20
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Ideale headset voor op kantoor
  • USB headset
  • Active Noise Cancelling technologie
  • Hifi stereogeluid
  • Smart Sensor techonologie
  • Microfoon met ruisonderdrukking
  • Optimale spraakkwaliteit
  • Dynamische equalizerfunctie
  • Versie voor Microsoft Lync