367.-
excl. BTW
Huawei Mate 20 Dual-SIM Black

Huawei Mate 20 Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874260

De Huawei Mate 20 Dual-SIM heeft een Leica Triple Camera met ultragroothoeklens en is uitgerust met Kirin 980 DUAL-AI chipset die samen met een 4000mAh batterij ervoor zorgt dat de Huawei Mate 20 Dual-SIM een batterijduur heeft van twee dagen. Met meer AI toepassingen dan ooit tevoren.

De door Huawei ontwikkelde Kirin 980 DUAL-AI chipset verbetert de snelheid van het toestel en zorgt voor efficiënter gebruik van de energie. De Kirin 980 bestaat uit twee delen, waarbij de ene helft zorgt voor AI toepassingen en de andere helft zich richt op het besturingssysteem, wat de Huawei Mate 20 Dual-SIM sneller maakt met een langere batterijduur.
De Mate 20 Dual-SIM heeft veel AI toepassingen die het leven van de gebruiker makkelijker maken. Met HiVision heb je een encyclopedie in je broekzak. Op vakantie is dit toestel een persoonlijke reisgids, doordat de Huawei Mate 20 Dual-SIM beroemde schilderijen en bekende gebouwen kan herkennen. Richt je het toestel op eten, dan weet je dankzij HiVision hoeveel calorieën erin zitten. Daarnaast schiet je in nachtmodus bij weinig licht ongelooflijke foto’s zonder bewegingsonscherpte, dankzij de geavanceerde AI beeldstabilisatie. Of film je met AI Portrait Colour in real time met diverse filters, zo kan de camera de mensen op de voorgrond in kleur weergeven, terwijl de achtergrond vergrijst.

De Huawei Mate 20 Dual-SIM heeft een batterij van 4000mAh. In combinatie met het efficiënte gebruik van de Kirin 980 DUAL-AI chipset, kan het toestel daarmee twee volle dagen gebruikt worden. Met Huawei SuperCharge 2.0 is deze smartphone razendsnel weer opgeladen. In slechts dertig minuten laadt de batterij op van nul naar 58% vol.

De Huawei Mate 20 Dual-SIM beschikt over een Leica Triple Camera met ultragroothoeklens en Cinema Modus. Heeft een 16MP grote RGB lens om details vast te leggen, een 8MP telelens voor in de verte en een 12MP Leica Ultragroothoeklens die perfect is voor landschapsfoto’s en micro-opnames. Deze ultragroothoeklens stelt je niet alleen in staat in breed perspectief beelden te schieten, je maakt er ook extreme close-up foto’s vanaf 2,5cm mee. Daarnaast kun je met de Cinema Modus HDR filmen in klassieke 21:9 filmverhouding.

inhoud verpakking
Huawei Mate 20 Dual-SIM
Lader
Stereo headset
SIM-tool
Snelstartgids
Warranty card

  • Belangrijke kenmerken
  • Batterij gaat twee dagen mee
  • Leica Triple Camera beschikt over een ultragroothoeklens
  • Door AI heb je altijd een encyclopedie en reisgids bij je

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.