445.-
excl. BTW
Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM Black

Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874264

De Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM Dual-SIM beschikt over de Kirin 980 DUAL-AI chipset, die het toestel extra snel en slim maakt. Is uitgerust met een Leica Triple Camera met ultragroothoeklens, een in-screen fingerprintscanner, een 4200mAh batterij en kan draadloos worden opgeladen. De grote van de batterij en de AI chipset gaat de batterij wel 2 dagen mee.


De door Huawei ontwikkelde Kirin 980 DUAL-AI chipset verbetert de snelheid van het toestel en zorgt voor efficiënter gebruik van de energie. De Kirin 980 bestaat uit twee delen, waarbij de ene helft zorgt voor AI toepassingen en de andere helft zich richt op het besturingssysteem, wat de Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM Dual-SIM sneller maakt met een langere batterijduur.
De Mate 20 heeft veel AI toepassingen die het leven van de gebruiker makkelijker maken. Met HiVision heb je een encyclopedie in je broekzak. Op vakantie is dit toestel een persoonlijke reisgids, doordat de Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM beroemde schilderijen en bekende gebouwen kan herkennen. Richt je het toestel op eten, dan weet je dankzij HiVision hoeveel calorieën erin zitten. Daarnaast schiet je in nachtmodus bij weinig licht ongelooflijke foto’s zonder bewegingsonscherpte, dankzij de geavanceerde AI beeldstabilisatie. Of film je met AI Portrait Colour in real time met diverse filters, zo kan de camera de mensen op de voorgrond in kleur weergeven, terwijl de achtergrond vergrijst.

De Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM heeft een batterij van 4200mAh. In combinatie met het efficiënte gebruik van de Kirin 980 DUAL-AI chipset, kan het toestel daarmee twee volle dagen gebruikt worden. Met de 40W Huawei SuperCharge 2.0 is deze smartphone razendsnel weer opgeladen. In slechts dertig minuten laadt de batterij op van nul naar 70% vol. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM draadloos op te laden.

De Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM beschikt over een Leica Triple Camera met ultragroothoeklens en Cinema Modus. Heeft een 40MP grote RGB lens om details vast te leggen, een 8MP telelens voor in de verte en een 20MP Leica Ultragroothoeklens die perfect is voor landschapsfoto’s en micro-opnames. Deze ultragroothoeklens stelt je niet alleen in staat in breed perspectief beelden te schieten, je maakt er ook extreme close-up foto’s vanaf 2,5cm mee. Daarnaast kun je met de Cinema Modus HDR filmen in klassieke 21:9 filmverhouding.

Inhoud verpakking
Huawei Mate 20 Pro Dual-SIM
Lader
USB datakabel ook voor de lader
Stereo headset
SIM-tool
Micro USB verloop Kabeltje
Snelstartgids
Warranty card

Bijbehorende Accessoires

Azuri Curved Tempered Glass RINOX ARMOR black frame Huawei Mate 20 Pro

20,65
Meer informatie

Huawei smart view cover - zwart - voor Mate 20 PRO

24,78
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Batterij gaat twee dagen mee
  • Draadloos opladen is mogelijk
  • Beschikt over een in-screen vingerprintscanner

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.