175.-
excl. BTW
Huawei P Smart (2020) Dual-SIM Midnight Black

Huawei P Smart (2020) Dual-SIM Midnight Black

KPN-artikelnummer: 874713

Zoek je een betaalbare Android-telefoon? Dan is de Huawei P Smart (2020) Dual-SIM een geschikte smartphone. Dit toestel is de opvolger van de succesvolle P Smart (2019) en heeft ook weer een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal dus wanneer je niet te veel geld wil uitgeven aan een nieuwe telefoon.
 
De Huawei P Smart (2020) Dual-SIM beschikt over twee camera's aan de achterkant waarmee je leuke foto's schiet. Die bekijk je op het 6.1-inchbeeldscherm met full-HD-resolutie.

Verder heeft de P Smart 2020 een
vingerafdrukscanner, 128GB uitbreidbaar opslaggeheugen en Dual-SIM ondersteuning.
Met dit toestel maak je leuke foto's voor WhatsApp of andere sociale media dankzij de AI-camera's. AI staat voor artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie. Hierdoor herkent de camera situaties en past daarop
automatisch de instellingen aan. En met de dieptesensor maak je mooie portretfoto's met scherptediepte-effect.

Het scherm van de Huawei P Smart (2020) Dual-SIM is 6.1-inch groot. Door de smalle schermranden valt het formaat van de telefoon zelf mee. Hierdoor bestaat de voorkant ook uit bijna alleen meer beeldscherm. Dit is
natuurlijk fijn voor series, video's of spelletjes.
Aan de achterkant van deze Huawei-telefoon is een vingerafdrukscanner geplaatst. Hiermee ontgrendel jij je smartphone supersnel. Dit gaat sneller dan het telkens invullen van een code of patroon. Bovendien is vingerafdruk uniek en een stuk veiliger.

Huawei heeft de P Smart (2020) Dual-SIM uitgebracht met een opslagcapaciteit van 128GB. Het besturingssysteem neemt hiervan een klein gedeelte in beslag. Er blijft verder nog genoeg over om apps, foto's en video's op te slaan. Met een microSD-kaartje breid je het geheugen uit.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.