139.-
excl. BTW
Huawei P Smart 2019 Dual-SIM Midnight Black

Huawei P Smart 2019 Dual-SIM Midnight Black

KPN-artikelnummer: 874357

Wil je altijd bereikbaar zijn en gebruik je jouw smartphone redelijk veel? Deze smartphone geeft je goede specificaties voor een goede prijs. Een groot scherm is ideaal als je jouw smartphone veel gebruikt voor het kijken van films en series en het spelen van games. Met een dubbele AI gedreven camera aan de achterkant van je smartphone kun je bijvoorbeeld foto's met diepte maken of een groter geheel vastleggen. Met een batterijcapaciteit van 3400 mAh kan jouw smartphone intensief gebruik goed aan; speel games, kijk video's en houd de hele dag sociale media in de gaten.

De Huawei P smart 2019 Dual-SIM heeft een Dewdrop design waarbij de camera is weggewerkt in een kleine uitsparing bovenin. Met Eye Comfort biedt de Huawei P Smart 2019 Dual-SIM extra bescherming voor je ogen. Schadelijk blauw licht wordt weg gefilterd en zorgt ervoor dat je ogen minder beschadigd raken bij langdurig kijken naar een smartphonescherm.

De Huawei P Smart 2019 Dual-SIM heeft aan de achterkant een dual camera met ingebouwde Artificial Intelligence (AI). De AI zorgt ervoor dat je de meest ideale foto’s schiet en daarnaast herkent je Huawei P smart 2019 Dual-SIM 22 categorieën en 500 scenario’s in realtime en stelt je camera hier vanzelf de beste instellingen in.

De Huawei P Smart 2019 Dual-SIM bevat een geavanceerde Kirin 710 Octacore chipset die de prestaties verbetert tot volledige snelheid. Door de sterke batterij van 3400 mAh heb je genoeg energie om de hele dag door te komen. Daarnaast heb je met 64GB genoeg geheugen voor al je foto’s en video’s. Mocht dat nog niet genoeg zijn dan kun je je geheugen uitbreiden tot 512GB.

Inhoud verpakking
Huawei P Smart 2019 Dual-SIM
Lader
USB-data kabel ook voor het laden
Stereo headset
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Azuri Tempered Glass flat RINOX ARMOR - transparent - Huawei P Smart 2019

16,52
Meer informatie

Huawei P smart 2019 flip cover Zwart

16,52
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Groot scherm
  • Dubbele AI gedreven camera van 13 en 2 megapixel
  • 64GB geheugen met mogelijkheid om uit te breiden tot 512GB

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.