327.-
excl. BTW
Huawei P20 Dual-SIM Black

Huawei P20 Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874116

De Huawei P20 heeft een 5,8 inch FullView scherm, dat bijna van rand tot rand loopt. Bijna de gehele voorkant van het toestel bestaat dus uit scherm! Daarmee geniet je maximaal van de fantastische foto’s of slowmotion video’s die je maakt.Ook series en films zijn nóg meeslepender door de heldere contrast- en kleurwaarden. Het kraakheldere scherm zit in een strakke, glazen behuizing die net zo goed voelt als hij eruitziet. De dubbele camera van fotografiemerk Leica is prachtig verwerkt aan de linker achterzijde.

De dubbele Leica 20-megapixelcamera van de Huawei P20 geeft je een heel palet aan nieuwe mogelijkheden. Met de kracht van Artificial Intelligence maak jij onder alle omstandigheden de beste foto’s. Zo kun je met de handheld nachtmodus zonder statief supermooie foto’s maken in het donker!Ook kun je tot 2x inzoomen zonder details te verliezen, portretfoto’s maken die regelrecht uit de studio lijken te komen en de vetste slowmotion video’s schieten met beelden van wel 960 frames per seconde. Gek op selfies? Je frontcamera heeft niet minder dan 24 megapixels. Say cheese!

Naast een grote en krachtige accu heeft de Huawei P20 een aantal andere slimmigheden om jouw accu extra lang mee te laten gaan. Zo gebruikt deze super slimme smartphone Artificial Intelligence om te ‘leren’ welke apps en programma’s jij veel gebruikt.Op die manier gaat jouw P20 steeds efficiënter om met zijn energie. En daardoor kun jij extra lang op hem rekenen.

  • Belangrijke kenmerken
  • 5,8 inch FullView scherm
  • dubbele Leica 20-megapixelcamera
  • frontcamera 24 megapixels

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaa