386,17
excl. BTW
Huawei P20 Pro Dual-SIM Black

Huawei P20 Pro Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874125

De Huawei P20 Pro heeft een 6,1 inch FullView scherm dat bijna van rand tot rand loop. Bijna de hele voorkant van het toestel bestaat dus uit scherm! Daarmee geniet je maximaal van de fantastische foto’s of slowmotion video’s die je maakt.Ook series en films zijn nóg meeslepender door heldere kleuren en contrasten. Het scherm zit in een strakke, glazen behuizing die net zo goed voelt als hij eruitziet.

De driedubbele Leica 40-megapixelcamera van de Huawei P20 Pro geeft je een heel palet aan nieuwe mogelijkheden. Met de kracht van Artificial Intelligence maak jij onder alle omstandigheden de beste foto’s.Ook kun je tot 5x inzoomen zonder details te verliezen, portretfoto’s maken die regelrecht uit de studio lijken te komen én de vetste slowmotion video’s schieten met beelden van wel 960 frames per seconde. Gek op selfies? Je frontcamera heeft niet minder dan 24 megapixels. Say cheese!

Naast een grote en krachtige accu heeft de Huawei P20 Pro een aantal andere slimmigheden om jouw accu extra lang mee te laten gaan. Zo gebruikt deze super slimme smartphone Artificial Intelligence om te ‘leren’ welke apps en programma’s jij veel gebruikt.Op die manier gaat jouw P20 Pro steeds efficiënter om met zijn energie. En daardoor kun jij extra lang op hem rekenen.

Inhoud verpakking
Huawei P20 Pro Dual SIM
Lader
USB datakabel ook voor lader
Stereo headset
Micro USB verloopkabeltje
SIM- Tool zit vast in verpakking
Huawei P Smart “Snelstartgids”
Warranty card

  • Belangrijke kenmerken
  • Leica triple camera met 40MP Light Fusion sensor
  • 5x inzoomen zonder detailverlies of portret-foto’s met professionele studiobelichting
  • 6GB werkgeheugen en maar liefst 128GB opslaggeheugen

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaa