424.-
excl. BTW
Huawei P30 Dual-SIM Black

Huawei P30 Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874440

Huawei P30 Dual-SIM heeft een Leica Triple camerasysteem waarmee je van dichtbij, veraf en in het donker de mooiste foto’s maakt. Naast al de fotografie mogelijkheden kun je de Huawei P30 Dual-SIM veilig ontgrendelen door middel van de in-screen vingerafdrukscan, is de front camera verwerkt in een kleine uitsparing zodat je het scherm volledig kunt benutten en kun je tot wel twee dagen vooruit met de batterij.

De Huawei P30 Dual-SIM heeft een Leica Triple camera. Met een 8MP periscopische zoomlens, zonder verlies van beeldkwaliteit kun je alles dichterbij halen. Door samen te werken met de 40MP Super Sensing hoofdcamera, heb je de beschikking tot maar liefst 5x Hybrid Zoom. Dankzij de 16MP Ultra Wide Angle lens zijn de landschappen die je fotografeert nog uitgestrekter. Door de samenwerking tussen de Huawei Super Spectrum sensor, ISP, Kirin 980 chipset en het zelfontwikkelde algoritme heb je 40% meer licht zodat je ook in de meest donkere situaties kunt fotograferen. Dag of nacht maakt voor dit toestel niets meer uit.

De Huawei P30 Dual-SIM heeft een 6.1 inch, FullView OLED scherm en biedt een bredere en betere kijkbeleving. Het ontwerp van de Huawei P30 Dual-SIM ligt comfortabel in de hand en de opnieuw verbeterde in-screen vingerafdrukscan laat je makkelijk en snel het scherm ontgrendelen. Een kleine uitsparing van de camera aan de voorzijde laat je het scherm volledig benutten om alles optimaal te kunnen zien. De Huawei P30 Dual-SIM komt in drie schitterende kleuren.

De Huawei P30 Dual-SIM is voorzien van geavanceerde mobiele Artificial Intelligence met Kirin 980 chipset. Deze innovatieve chipset met maximaal 6GB RAM en 128 GB geheugenopslag weet dankzij AI-toepassingen het maximale te halen uit het toestel.

Ondersteund door een duurzame 3650mAh accu met intelligente, energiebesparende technologie kun je met de Huawei P30 Dual-SIM tot wel twee dagen lang vooruit. En mocht je toch zonder energie zitten, met de 22.5W Huawei Supercharge is opladen een fluitje van een cent en is de Huawei P30 Dual-SIM op te laden tot 58% in 30 minuten.

Inhoud verpakking:
Huawei P30 Dual-SIM
Lader
USB datakabel ook voor lader
Stereo headset
SIM-Tool. Zit bij beschrijving verpakt
Snelstartgids: Huawei P30 Dual-Sim
Warranty card
 

Bijbehorende Accessoires

Huawei view flip cover - black - for Huawei P30

33,04
Meer informatie

Azuri 2x Tempered Glass flat RINOX ARMOR - black frame - for Huawei P30

20,65
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Triple Leica camerasysteem
  • 5x Hybrid Zoom
  • 6.1 Inch Fullview OLED Scherm
  • In Screen Vinger afdrukscan
  • Duurzame 3650mAh accu
  • Energiebesparende technologie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaa