240.-
excl. BTW
Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM Peacock Blue

Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM Peacock Blue

KPN-artikelnummer: 874621

Met de Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM kies je voor de beste batterij en camera voor de beste prijs. De Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM heeft een ultra brede Triple camerasysteem waarmee je de mooiste foto’s maakt, ook van een afstand.

De Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM heeft een Triple camera en door de nieuwste zoomtechnologie van Huawei, fotografeer je zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor wordt de 48MP lens omgezet in een superzoomlens. Vanaf een afstand kun je ongelooflijke foto's maken, vergelijkbaar met een lens met 2x optische zoom. Daarnaast heeft de Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM een 32MP Super Night Selfie camera, waarmee je de mooiste selfies, zelfs in het donker kunt maken.

De Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM heeft een groot 6.15inch, FHD scherm waarmee je de meest schitterende kleuren tot leven brengt. Het ontwerp van de Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM is een stijlvol en gestroomlijnd design. Het glazen ontwerp (Slim 3D Curved Glass Design) is gemaakt voor een goede grip en stimuleert het gebruik met één hand.

Dankzij meer werkgeheugen (6GB) en opslag (256GB) heeft de Huawei P30 Lite New edition meer ruimte voor de dingen waarvan jij houdt. Het toestel biedt genoeg ruimte voor bestanden die je dagelijks gebruikt, zoals foto's, video's, muziek en apps.

De Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM maakt gebruik van een Quick Charge oplader waardoor de 3340 mAh krachtige batterij, nog sneller opgeladen is.

Inhoud verpakking:
Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM
USB datakabel tevens ook voor lader
Stereo headset
SIM-Tool. Zit bij beschrijving verpakt.
Snelstartgids: AR-LX1B (Huawei P30 Lite New Edition Dual-SIM)

  • Belangrijke kenmerken
  • AI Powered Leica Quad Camera
  • Ultra Wide Angle lens
  • 10x Hybride Zoom
  • 6.47 Inch dubbel gebogen 3D-glas en Oled Scherm
  • Acoustic Display-technologie
  • In Screen Vinger afdrukscan
  • Duurzame 4200mAh accu
  • Energiebesparende technologie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaa