428.-
excl. BTW
Huawei P30 Pro (128GB) Dual-SIM Black

Huawei P30 Pro (128GB) Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874442

Als je aan de Huawei P30 Pro Dual-SIM denkt dan denk je aan fotografie. De smartphone is voorzien van AI powered Leica Quad camera. Ja, dit lees je goed, wel vier camera’s! Perfect om voorwerpen dichtbij te halen met de 10x Hybride Zoom, met Low Light Video maak je van de nacht een dag, uitgestrekte landschappen komen nog meer tot leven door de Ultra Wide Angle lens en door de TOF camera krijg je perfecte portretten. Naast al de fotografie mogelijkheden kun je de Huawei P30 Pro Dual-SIM draadloos opladen, kun je je smartphone veilig ontgrendelen door middel van de in-screen vingerafdrukscan en zit de luidspreker verwerkt in het scherm waardoor je meer scherm hebt en beter geluid.

De Huawei P30 Pro Dual-SIM beschikt over een 8MP periscopische zoomlens en zoomt verder in dan ooit tevoren. De lens is verpakt in een compacte behuizing zonder dat het ten koste gaat van de beeldkwaliteit. In samenwerking met de 40MP Super Sensing hoofdcamera, heb je beschikking tot maar liefst 10x Hybride Zoom, waarmee je alles dichterbij haalt. Met de 20MP Ultra Wide Angle lens breng je uitgestrekte landschappen nog meer tot leven en zie je alles in een breder perspectief. Ook is de Huawei P30 Pro Dual-SIM voorzien van een speciale Time-of-Flight camera die kan meten waar objecten zich bevinden. Deze TOF camera zorgt voor mooiere en scherpere portretfoto’s met professioneel bokeh-effect. De samenwerking tussen de Huawei SuperSpectrum sensor, ISP, Kirin 980 Chipset en het zelfontwikkelde algoritme levert 40% meer licht op, zodat je in de meest donkere situaties kunt fotograferen en filmen. Dag of nacht maakt voor dit toestel niets meer uit.

De Huawei P30 Pro Dual-SIM staat voor elegantie en dat zie je terug in het ontwerp met dubbel gebogen 3D-glas en een OLED display inclusief in-screen vingerafdrukscan. De kleine notch rond de frontcamera zorgt ervoor dat je een volledige schermbeleving hebt van 6.47 inch. In plaats van een traditionele luidspreker bovenin, maakt de Huawei P30 Pro Dual-SIM gebruik van de Huawei Acoustic Display-technologie voor nog meer scherm en een beter geluid dat via trillingen door het scherm naar jouw oren wordt geprojecteerd.

Dankzij de volledige ondersteuning van een duurzame 4200mAh accu met intelligente, energiebesparende technologie staat de Huawei P30 Pro Dual-SIM garant voor een lange levensduur. Voor wie toch zonder power komt te zitten, is opladen niet langer een gedoe. De Huawei P30 Pro Dual-SIM is met 40W Huawei SuperCharge op te laten tot 70% in 30 minuten. Nog makkelijker is het om draadloos op te laden met 15W Huawei Wireless Quick Charge. En je kunt zelfs je vrienden van energie voorzien dankzij de Reverse Charge-functie.

Inhoud verpakking:
Huawei P30 Dual-SIM
Lader
USB datakabel ook voor lader
Stereo headset
SIM-Tool. Zit bij beschrijving verpakt
Snelstartgids: Huawei P30 Dual-Sim
Warranty card
 

Bijbehorende Accessoires

Huawei view flip cover - black - for Huawei P30 Pro

33,04
Meer informatie

Azuri Curved Tempered Glass RINOX ARMOR - black frame - Huawei P30 Pro

20,65
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • AI Powered Leica Quad Camera
  • Ultra Wide Angle lens
  • 10x Hybride Zoom
  • 6.47 Inch dubbel gebogen 3D-glas en Oled Scherm
  • Acoustic Display-technologie
  • In Screen Vinger afdrukscan
  • Duurzame 4200mAh accu
  • Energiebesparende technologie

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaa