439,10
excl. BTW
iPad mini 4 Wi-Fi Cell 128GB Space Gray

iPad mini 4 Wi-Fi Cell 128GB Space Gray

KPN-artikelnummer: 873885

De Apple iPad Mini 4 is de nieuwste iPad Mini. Met een snellere motor en betere camera's in een nog dunner design.

De Apple iPad Mini 4 is iets kleiner dan een A5 papiertje en slechts 6.1 mm dun. Dit is 18% dunner dan de Apple iPad Mini 3.

Apps worden steeds zwaarder en Apple speelt daarop in met een nieuwe A8 chip waar de Apple iPad Mini 3 het nog moest doen met een A7 chip. Het verschil? De processor is 30% sneller en de grafische weergave is met 60% versneld. Dit merk je in apps en games, maar ook wanneer je video's en foto's bewerkt.

De camera van de Apple iPad Mini 4 heeft 8 megapixels in plaats van 5. Daarnaast is de sensor van de camera verbeterd waardoor de camera meer licht kan opvangen. Het resultaat? Betere foto's, ook bij weinig licht.

Dit geldt niet alleen voor de camera aan de achterkant. De frontcamera heeft hetzelfde aantal megapixels als die van de iPad Mini 3 (1.2), maar met de verbeterde sensor die ook aan de achterkant te gebruikt is. Dus ook je selfies en videocalls hebben een betere kwaliteit.
Videobellen is erg gemakkelijk met de Apple iPad Mini 4. Dit kan via Skype of via FaceTime. Hiermee kun je videochatten met iedereen die een iPhone of iPad heeft. De enige kosten die hier aan zijn verbonden, zijn die van je dataverbruik. In dit geval je WiFi.

Inhoud verpakking :
iPad mini 4
Lader
Datakabel USB-lightning
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

OtterBox Defender Apple iPad Mini 4 Black

57,84
Meer informatie

Belkin Kevlar - zwart - lightning naar USB kabel - 1.2m

24,78
Meer informatie

Deze uitvoering heeft ook mogelijkheid voor het plaatsen van een simkaart.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.