746,87
excl. BTW
iPad Pro 10,5-inch Wi-Fi Cell 256GB Space Gray

iPad Pro 10,5-inch Wi-Fi Cell 256GB Space Gray

KPN-artikelnummer: 873944

Apple laat met de nieuwe iPad Pro zien dat je geen laptop meer nodig hebt. De nieuwe tablet is krachtiger dan de meeste pc-laptops maar tegelijkertijd eenvoudig. Samen met iOS en de App Store wordt de nieuwe iPad Pro een apparaat dat klaar is voor iedere situatie.

De iPad pro is een echte alleskunner met de nieuwste versie van iOS, waardoor het nog makkelijker wordt om alles met een apparaat te doen. Of je nu een spannende 3D-game speelt of boeken leest in iBooks, alles reageert en voelt soepeler dan ooit. In iOS 11 kun je met de nieuwe Dock heel eenvoudig apps en bestanden openen. Met de Slide Over of Split View functie blijven meerdere apps actief. Zo kunnen er dus meerdere applicaties tegelijkertijd gebruikt worden.

Het display van de nieuwe iPad Pro heeft nu een refresh-rate van 120 Hz. Films en videos zien er hierdoor fantastisch en soepel uit. En nu kun je gamen zonder vervelende haperingen. Door de verbeterde helderheid kun je alles nog scherper zien dan voorheen. De speciale antireflectie coating van Apple maakt het mogelijk om de iPad Pro overal te gebruiken. Binnen of buiten. De display is bijna 20 procent groter dan dat van het 9,7 inch model.

Ondanks alle vernieuwingen en veranderingen is het design van de iPad Pro nog altijd compact en ligt. De tablet is hierdoor makkelijk mee te nemen. Waar je ook bent, je krijgt alles voor elkaar. Koppel dit met iOS 11 dat dit najaar uitkomt en een batterij die de hele dag meegaat, en je hebt de beste iPad dat Apple tot nu toe ontworpen heeft. Je kunt de iPad Pro nog completer maken door de ruime keuze aan accessoires, zoals de Apple Pencil en de Smart Keyboard.

Inhoud verpakking
iPad Pro 10,5-inch
Lader
USB datakabel ook voor lader

Bijbehorende Accessoires

Apple AirPods with Charging Case

147,93
Meer informatie

Smart Keyboard for 10.5-inch iPad Pro - Dutch

147,93
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • display heeft nu een refresh-rate van 120 Hz
  • display is bijna 20 procent groter dan dat van het 9,7 inch model
  • compact en ligt
  • makkelijk mee te nemen

Deze uitvoering heeft ook mogelijkheid voor het plaatsen van een simkaart.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.