798,50
excl. BTW
iPad Pro 12,9-inch Wi-Fi Cell 64GB Space Gray

iPad Pro 12,9-inch Wi-Fi Cell 64GB Space Gray

KPN-artikelnummer: 873945

Deze iPad Pro 12,9-inch is de nieuwe versie van de in 2015 uitgebrachte iPad Pro 12,9-inch. Zo is de iPad nu verkrijgbaar in een 64GB en 128GB geheugen versie en zijn er verbeteringen aangebracht aan processor en de beide cameras.

De iPad Pro 12,9-inch heeft een snellere A10X Fusion-processor, terwijl zijn voorganger draaide op een Apple A9X-processor. Naast snelheid is er ook een verbetering aan batterijgebruik. A10X Fusion houdt in dat er drie snelle processorkernen zijn voor intensieve taken en drie energiezuinige processorkernen voor alle andere taken (dit is een verbetering ten opzichte van de A10 Fusion, die er twee had). Daardoor gaat de batterij langer mee, omdat er niet continu op vol vermogen hoeft te worden gepresteerd. Apple claimt 30% betere CPU-prestaties en 40% betere grafische prestaties ten opzichte van het eerdere model met A9X-chip.

Apple heeft bij de iPad Pro van 2017 een nieuw type scherm toegepast, met ProMotion-technologie. ProMotion houdt in dat het scherm een refresh-rate tot 120 Hz mogelijk maakt, twee keer zoveel als bij een doorsnee LCD-scherm. Daardoor verloopt het scrollen soepeler en reageert alles sneller. ProMotion vermindert het stroomverbruik, door de refesh-rate automatisch aan te passen aan de content die op het scherm staat. Verder zorgt ProMotion ervoor dat de Apple Pencil sneller reageert op bewegingen. De latency is slechts 20ms, met als resultaat dat tekenen nog natuurlijker en vloeiender aanvoelt.

Er is nog iets anders verbeterd aan het scherm van de nieuwe iPad Pro: ondersteuning voor True Tone. Dit zorgt ervoor dat het scherm mee kleurt met het omgevingslicht, waardoor een natuurlijker effect ontstaat. De nieuwe iPad Pro heeft bovendien het helderste iPad-scherm ooit (600 nits). De antireflectielaag die ervoor zorgt dat je ook buitenshuis goed het scherm kunt aflezen, zat al op het model uit 2015, maar voor de rest is alles verbeterd. Zo is er nu ondersteuning voor het P3-kleurengamma, zodat een breder kleurenspectrum wordt weergegeven.

Op het gebied van cameras is er wel iets veranderd bij de nieuwe iPad Pro. Het nieuwe 12,9-inch model is voorzien van een 12 megapixelcamera met een diafragma van f/1.8 en optische beeldstabilisatie.

De nieuwe iPad Pro heeft nu ook een True Tone-flash, zodat de camera beter presteert onder slechte lichtomstandigheden. Je kunt 4K videofilmen en slow motion-videos maken (1080p op 120 fps of 720p op 240 fps). De frontcamera is verbeterd en is nu 7 megapixel met een diafragma van f/2.2, goed genoeg voor selfies.

Inhoud verpakking
iPad Pro 12,9-inch
Lader
USB datakabel ook voor lader

Bijbehorende Accessoires

Apple Magic Keyboard for 12.9-inch iPad Pro (4th generation)

329,75
Meer informatie

Apple AirPods with Charging Case

147,93
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • snelle A10X Fusion-processor
  • nieuw type scherm
  • scherm kleurt mee met het omgevingslicht
  • 12 megapixelcamera met een diafragma van f/1.8 en optische beeldstabilisatie
  • frontcamera 7 megapixel met een diafragma van f/2.2 goed genoeg voor selfies True Tone-flash
  • 4K videofilmen

Deze uitvoering heeft ook mogelijkheid voor het plaatsen van een simkaart.

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopieren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.