925.-
excl. BTW
Apple iPhone X 256GB Space Gray

Apple iPhone X 256GB Space Gray

KPN-artikelnummer: 874014

Het nieuwe 5.8 inch Super Retina scherm van de iPhone X loopt van edge-to-edge en top-to-bottom, ligt perfect in je hand en ziet er ook nog eens prachtig uit! Het scherm volgt de sierlijk gevormde hoeken van het design van de iPhone X dankzij nieuwe technieken en technologieën. Het design is gemaakt van het sterkste glas in een smartphone ooit en wordt gebruikt in zowel de voor- als achterkant. Door het glazen design is het mogelijk om de iPhone X draadloos op te laden! Deze iPhone is ook geschikt voor fast charging en ben je dus binnen no time weer opgeladen om op pad te gaan!

De iPhone X bezit over het eerste OLED-scherm dat voldoet aan de standaarden van Apple. Kleuren worden adembenemend natuurgetrouw weergegeven, zwarttinten zijn dieper dan je ooit hebt gezien op een scherm, content wordt in hoge helderheid laten zien en het scherm heeft een contrastverhouding van 1.000.000:1.

Doordat het scherm vergroot is, is de welbekende thuisknop van de Apple iPhone verleden tijd. Het navigeren gebeurd met vertrouwde bewegingen en je komt met één swipe altijd weer terug bij het begin!
Inloggen met een code of vingerafdruk is verleden tijd. Je logt nu in met je gezicht! Face ID van Apple zorgt ervoor dat je de iPhone X veilig kunt ontgrendelen en inloggen met je gezicht. Met de nieuwe TrueDepth-camera is Face ID werkelijkheid geworden en super makkelijk in te stellen. Het systeem projecteert én analyseert meer dan 30.000 onzichtbare punten en brengt zo het reliëf van jouw gezicht precies in kaart.

De TrueDepth-camera is niet alleen op jou gericht, maar ook op de toekomst. Maak met de frontcamera van de iPhone X nu ook selfies in portretmodus met een scherpe voorgrond en een mooi vervaagde achtergrond. Ook is het mogelijk om direct tijdens je selfie portretbelichting in te stellen waarmee je indrukwekkende en professionele belichtingseffecten maakt.

Jezelf omtoveren tot een Animoji? Dat kan met de TrueDepth-camera in de iPhone X! De TruDepth-camera kan maar liefst 50 verschillende spierbewegingen analyseren. Op deze manier kun je via 12 Animoji jouw uitdrukkingen nabootsen. Verander jezelf in een vos, robot of kip!

Met de dubbele 12 Megapixel camera’s van de iPhone X wordt fotograferen onwijs makkelijk gemaakt. De camera’s hebben een grotere én snellere sensor, een nieuw kleurenfilter, verbeterde pixeltechnologie en een nieuwe telelenscamera met OBS. Ook de portretmodus is verbeterd en kun je tijdens het maken al je licht laten instellen voor de beste belichtingseffecten!

Inhoud verpakking
iPhone X
lader
USB datakabel ook voor de lader
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Belkin Elite SheerForce Case - silver - for iPhone X

24,78
Meer informatie

Belkin Elite SheerForce Case - black - for iPhone X

24,78
Meer informatie

Apple iPhone X Leather Case - Black

49,57
Meer informatie

Azuri screen protector Tempered Glass with black frame for Apple iPhone X

16,52
Meer informatie

DBramante backcover Tune with cardslot - tan - for Apple iPhone X

28,92
Meer informatie

DBramante backcover Tune with cardslot - black - for Apple iPhone X

28,92
Meer informatie

Azuri walletcase with cardslots and money pocket - brown - for iPhone X

28,92
Meer informatie

Apple iPhone X Pink Sand Silicone Case

37,18
Meer informatie

OTTERBOX IPhone X SYM CLEAR CASE

28,92
Meer informatie

OTTERBOX IPhone X STRADA

41,31
Meer informatie

Azuri walletcase with magnetic closure and 3 cardslots - black - for iPhone X

18,17
Meer informatie

DBramante wallet bookcover Copenhagen - zwart - voor Apple iPhone X

34,99
Meer informatie

Azuri case - TPU ultra thin - transparent - for Apple iPhone X

12,38
Meer informatie

Azuri 2x Tempered Glass flatt RINOX ARMOR - for iPhone X

20,65
Meer informatie

Decoded Leather Wallet Case - brown - for Apple iPhone X

41,31
Meer informatie

Decoded Leather Wallet Case - black - for Apple iPhone X

41,31
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • 5.8 inch Super Retina scherm loopt van edge-to-edge en top-to-bottom
  • OLED-scherm
  • contrastverhouding van 1.000.000:1.
  • Inloggen met je gezicht!
  • TrueDepth-camera
  • dubbele 12 Megapixel camera’s

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.