actieprijs
van 219.- voor
153,30
excl. BTW
Jabra GN2100 duo NC Telecoil

Jabra GN2100 duo NC Telecoil

KPN-artikelnummer: 302266

GN Netcom 2100 Telecoil speciaal voor gehoorapparaten of slechthorenden. Ook deze gebruikers hebben met deze headset een uitstekende geluidskwaliteit de hele dag door. Perfecte keuze voor slechthorenden.


Headset voor slechthorenden en gebruikers met een gehoorapparaat
Ontworpen voor gebruikers van gehoorapparaten die ook de voordelen van een headset willen ervaren, is de GN 2100 Telecoil uitgevoerd met een Telecoil in het gehoorgedeelte. De headset functioneert met alle standaard telecoil uitgevoerde gehoorapparaten. De telecoil filtert ongewenste achtergrondgeluiden weg terwijl het de geluidskwaliteit verhoogt waardoor de gebruiker duidelijke en heldere telefoongesprekken kan voeren.


Het gebruik van de GN 2100 Telecoil is zeer eenvoudig. Plaats de schakelaar van uw gehoorapparaat in de "T" positie en u bent klaar om de headset te gebruiken. Voor de beste prestaties plaatst u de vlakke kant van het gehoorgedeelte zo dicht mogelijk bij uw gehoorapparaat. Het ontwerp van de GN 2100 Telecoil garandeert optimaal comfort voor de gehele dag dankzij het flexibele lichtgewicht ontwerp. De Noise Cancelling microfoon (NC) filtert ongewenste achtergrondgeluiden weg waardoor de headset uiterst geschikt is voor rumoerige of open kantoorruimten.


Met de accessoires kunt u de headset aanpassen naar uw voorkeur. Kies uit verschillende maten en typen oorkussens voor uw persoonlijk comfort.


Let op: de Jabra GN2100 Telecoil heeft twee speakers, maar het geluid wordt slechts weergegeven op één oor. De reden hiervoor is dat de ringleiding niet geplaatst kan worden aan de kant van de microfoon. Aan de kant van de microfoon is namelijk al spraaktechnologie geplaatst waardoor er geen ruimte is voor de ringleiding.

  • Belangrijke kenmerken
  • Telecoil technologie, oorspronkelijk ontworpen voor gehoorapparaten, is tientallen jaren geperfectioneerd om gebruikers van gehoorapparaten het beste geluid te kunnen bieden.
  • Microfoon met Noise Cancelling
  • Duo draagstijl d.m.v. hoofdbeugel
  • Lichtgewicht ontwerp
  • Zachte lederlook oorkussens
  • Kleding klip

Deze Jabra headset wordt geleverd met een zgn. quick disconnect (QD) aansluiting. Om deze headset aan te sluiten op een telefoontoestel is nog een Jabra/GN verloop/aansluitkabel (als de telefoon is voorzien van een headsetaansluiting) of een externe Jabra headset versterker benodigd. De Jabra/GN verloop/aansluitkabel vindt u hieronder bij de button accessoires. Omdat elk merk telefoontoestel een eigen headset aansluiting heeft, zijn er verschillende type Jabra/GN verloop/aansluitkabels beschikbaar.

Als u de Jabra headset wil aansluiten aan een computer, dan is een Jabra/GN USB aansluit/verloopkabel of externe Jabra USB headset benodigd.