actieprijs
van 180.- voor
126.-
excl. BTW
Jabra HANDSET 450 white color

Jabra HANDSET 450 white color

KPN-artikelnummer: 302540

Kristalhelder geluid
Jabra Handset 450 integreert met wideband audio voor een kristalhelder geluid en een natuurlijke ervaring, zodat u gegarandeerd geen enkel detail mist. De geluidsonderdrukkende microfoon elimineert achtergrondgeluid en zorgt dat u altijd te verstaan bent.

Draadloos, veilig en simpel
De plug-and-play Jabra Handset 450 zorgt voor een daadwerkelijk probleemloze installatie. Dankzij draadloze DECT-technologie kunt u overal op kantoor praten, tot 20 m van uw bureau. De DECT-versleuteling en fysieke koppeling (in plaats van draadloos) garanderen een superieure beveiliging van uw communicatie.

U bepaalt
De verschillende functies van de Handset 450 vergroten het gebruiksgemak, zodat u altijd alles in de hand heeft. Neem de handset op om een oproep te beantwoorden. Plaats de handset terug om de oproep te beëindigen. Met de eenvoudige bediening kunt u het geluid dempen en het volume aanpassen. Door middel van een pieptoon wordt u op de hoogte gesteld van een oproep in wachtstand. Met de oplaadbare batterijen heeft u tot 15 uur gesprekstijd.

Werkt met de meeste softphones, zoals Skype for Business (Lync) en Cisco Jabber .

  • Belangrijke kenmerken
  • Kristalhelder geluid
  • Draadloos en veilig met DECT-technologie
  • Simpele Plug-and-Play

Werkt met de meeste softphones, zoals Skype for Business (Lync) en Cisco Jabber