actieprijs
van 349,99 voor
244,99
excl. BTW
Jabra MOTION Office

Jabra MOTION Office

KPN-artikelnummer: 302284

Jabra MOTION Office (KPN 302284)

De Jabra Motion bluetooth headset is voorzien van bluetooth en NFC technologie. De Jabra Motion wordt geleverd inclusief USB bluetooth dongle en kent een bereik tot 100 meter. Hands-free bellen met uw smartphone, PC of tablet is vanaf nu een fluitje van een cent.

Jabra Motion
De Jabra Motion is een unieke high-end headset met bewegingsensoren die het mogelijk maken een een gesprek te beantwoorden wanneer u de headset oppakt of reeds draagt. Ook wordt er gedetecteerd in welke omgeving u bent zodat de Jabra Motion het volume en de ruisonderdrukking aanpast aan uw situatie.

Bluetooth & NFC
De Jabra Motion is met uw smartphone, tablet of PC te verbinden via bluetooth of NFC. De bijgeleverde bluetooth USB dongle kan op een PC worden aangesloten en geeft u een bereik tot 100 meter. Met NFC wordt het mogelijk om de Jabra Motion met een ander NFC apparaat te koppelen door de apparaten enkel elkaar aan te laten raken.

Een echte high-end bluetooth headset
De Jabra Motion is niet zomaar een bluetooth headset want de headset bevat Noise Blackout 3.0. Deze techniek zorgt ervoor dat hinderlijke geluiden zoals echo, windruis en galm worden geminimaliseerd. Deze techniek is ideaal wanneer u in een drukke omgeving belt of als andere collega's aan het bellen zijn. Ook in de auto komt deze techniek goed van pas.

Naast Noise Blackout 3.0 heeft Jabra ook geavanceerde windruisreductie-technologie ingebouwd. Hiermee wordt buitenshuis bellen een stuk aangenamer voor uw gesprekspartner. De Jabra Motion beschikt tevens over HD voice, wat ervoor zorgt dat uw stem natuurlijker klinkt dan bij reguliere bluetooth headsets.

Volledig hands-free bellen
Met de Jabra Motion kunt u volledig hands-free bellen. Wanneer een gesprek binnenkomt hoeft u slechts "answer" te zeggen om het gesprek aan te nemen. Dit is ideaal wanneer u aan het autorijden bent en uw beide handen aan het stuur en uw ogen op de weg wilt houden.

Inhoud doos
De Jabra Motion bluetooth headset wordt door Headsetwinkel geleverd met de volgende onderdelen in de doos:
· Jabra Motion
· USB bluetooth dongle
· USB oplaadkabel
· Extra set oordopjes
· Laadstation (tevens opbergtas)

Bijbehorende Accessoires

BusyLight Combi

49,95
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Scherp geprijsde headset voor op kantoor en onderweg
  • Geschikt voor GSM én Softphone
  • Noise Cancelling microfoon
  • Tot 100 meter bereik (Bluetooth 4.0)
  • Eenvoudig te pairen via NFC
  • Tot 12 uur spreektijd
  • Wordt geleverd met hoofdband
  • Energiezuinig door IntelliPower
  • Gehoorbescherming door Jabra SafeTone

Om gespreken op deze draadloze Jabra headset op afstand op te kunnen nemen en/of te verbreken en uw telefoontoestel is voorzien van een headsetpoort, dan heeft u een elektronische Jabra hoornlifter kabel (EHS kabel) nodig. Heeft u telefoontoestel geen headsetaansluiting dan is een mechanisch Jabra hoornlifter benodigd.

Als u de draadloze headset wil aansluiten aan een computer, dan moet de draadloze headset voorzien zijn van een USB aansluiting.