actieprijs
van 239.- voor
167,30
excl. BTW
Jabra PRO 930 Duo USB UC

Jabra PRO 930 Duo USB UC

KPN-artikelnummer: 302529

Cashback op de Jabra Evolve 75, Speak 710 en Pro 900 Series bij aankoop tussen 1-11-2018 en 31-12-2018.
Zie groene kader rechts voor de voorwaarden en de cashback vergoedingen.


De Jabra Pro 930 draadloze headset duo heeft twee speakers, zodat u zich optimaal kunt concentreren op uw gesprekken. Met een bereik van 120 meter, breedbandaudio en een noise cancelling microfoon geniet u van uitstekende geluidskwaliteit. De KPN302530 is geschikt voor Skype for Business.

Professionele duo headset
Bent u op zoek naar een professionele kantoor- en callcenterheadset met geluid op beide oren? Dan is de Jabra Pro 930 draadloze headset ideaal voor u. Deze headset biedt uitstekende geluidskwaliteit en heeft een bereik van 120 meter. Hierdoor bent u flexibel en kunt u tijdens het communiceren ook nog uw taken blijven uitvoeren.

Headset met DECT CAT-iq
Het grote draadloze bereik van de Jabra Pro 930 is te danken aan de DECT CAT-iq techniek. Deze nieuwe techniek is geoptimaliseerd voor IP telefonie. Sluit u de Jabra Pro 930 aan op een voip telefoon, dan kunt u optimaal gebruik maken van wideband audio waardoor gesprekken nog natuurlijker klinken dan voorheen.

Noise Cancelling microfoon
In omgevingen waar veel gebeld wordt, is het wel zo fijn als achtergrondgeluid wordt weg gefilterd. De Jabra Pro 930 doet dit met de noise cancelling microfoon. Ruis en achtergrondgeluid wordt geminimaliseerd en alleen de spraak wordt helder doorgezet. Zo kan de tegenpartij u probleemloos verstaan.

Draagcomfort en installatie
Wanneer u lange tijd achter elkaar een headset moet dragen voor uw werk, is draagcomfort belangrijk. Daarom wordt de Jabra Pro UC standaard geleverd met een comfortabele hoofdband..

Inhoud verpakking
Jabra Pro 930 Duo
Basisstation
Hoofdband
Voedingsadapter
CD met software
Telefoonkabel
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Jabra BIZ 2400 II NEXT GENERATION / Pro 900 serie Oorkussen (standard/medium) 10 stuks

30,00
Meer informatie

BusyLight Combi

49,95
Meer informatie

Single lader Jabra Pro 920/930 single unit headset

39,00
Meer informatie

Jabra PRO™ hoofdband los

20,00
Meer informatie

Losse headset Pro 920/930 los

129,00
Meer informatie

Jabra Oorhaak PRO 9xx/94xx series

20,00
Meer informatie

Neckband voor PRO™ 900/9400 series

20,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Professionele duo headset
  • Direct aan te sluiten op de PC via USB
  • Draadloos bereik tot 120 meter
  • Wideband audio voor optimale geluidskwaliteit
  • Noise cancelling microfoon, filtert omgevingsgeluiden
  • Wordt standaard geleverd met hoofdband

Cashback op de Jabra Evolve 75, Speak 710 en Pro 900 Series

Voorwaarden:
Het terugbetalingsprogramma van Jabra ("De promotie") is gereserveerd voor eindgebruikers die wonen in Nederland, Belgie of Luxemburg. Het kan geen aanleiding geven tot doorverkoop van producten.

Actieperiode: producten komen alleen in aanmerking voor cashback indien ze zijn aangekocht tussen 1 november en 31 december 2018.

De actie is alleen geldig voor nieuw gekochte producten die rechtstreeks worden gefactureerd door een Jabra-partner die is goedgekeurd (lid van het partnerprogramma van Jabra One).

Om een geautoriseerde Jabra-partner bij u in de buurt te vinden, klikt u op de link op https://www.jabra.nl/where-to-buy/partner-locator of neemt u contact op met uw gebruikelijke Jabra-vertegenwoordiger.

De volgende personen mogen niet profiteren van de Promotie: Jabra-medewerkers, Jabra-partners en hun werknemers, Jabra-distributeurs, deelnemende dealers en andere personen die betrokken zijn bij de organisatie van de Promotie.

Het kortingsaanbod geldt uitsluitend voor producten op de onderstaande lijst van in aanmerking komende producten. Het is niet geldig voor andere Jabra-producten.

Elke in aanmerking komend product kan resulteren in een terugbetaling. Raadpleeg de onderstaande tabel voor de code en het kortingsbedrag voor elk product

De cashback promotie wordt georganiseerd door GN Netcom Benelux B.V., Boschstraat 34a, 4811 GH Breda, The Netherlands

Beperkingen van de actie: De actie is beperkt tot 30 audio-oplossingen per klant tijdens de promotieperiode en kan niet worden gecombineerd met andere promotie-aanbiedingen van Jabra. Dit is niet van toepassing wanneer Jabra, via haar netwerk van wederverkopers, klanten een verkoopprijs aanbiedt die verschilt van de standaard verkoopprijs.

Alleen volledig ingediende claims worden in behandeling genomen
Jabra behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van de promotie gedurende de promotieperiode aan te passen of de promotie tijdens deze periode te annuleren

Vragen over de promotie of over uw claim kunt u stellen aan claims@jabra-promotions.com
Claims kunnen tot uiterlijk 15 januari 2019 worden ingediend via het formulier op de promotiepagina: https://www.jabra.nl/c/nl/cashback
Jabra aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige technische, hardware-, software-, server- of website-storing of schade van welke aard dan ook waardoor niet aan de kan actie zou kunnen worden deelgenomen.

Elk verzoek dat ontbrekende, onjuiste, onjuiste of ongeldige informatie bevat, zal worden geweigerd en elk dubbel verzoek zal worden afgewezen.
Jabra aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor enige technische, hardware-, software-, server-, website- of andere vorm van storing of schade waardoor deze niet kan deelnemen aan de actie.

De terugbetaling zal worden terugbetaald binnen 30 dagen nadat Jabra de aanvraag heeft aanvaard. Betaling zal gechieden door overschrijving. Door een BACS / SEPA-betalingsoverdracht te kiezen, dekt Jabra de potentiële kosten van uw bank en hoeft uw bank u niets in rekening te brengen. We adviseren u om het prijsbeleid van uw bank te controleren. Betaling vindt alleen plaats op naam van de koper van het in aanmerking komende product (en) op de factuur (aankoopbewijs).

Als de koper het (de) in aanmerking komende product (en) retourneert aan de reseller na het indienen van de kortingsaanvraag, kan Jabra de geldigheid van het verzoek annuleren, de koper diskwalificeren en de terugbetaling stopzetten.

Jabra behoudt zich het recht voor om terugbetalingsverzoeken te annuleren die, na onderzoek, een storing in de distributieketen van de distributeur aan de eindgebruiker laten zien via de wederverkoper of in geval van niet-naleving van de geest van het aanbod.

Product cashback EUR 25,-
Jabra Evolve 75 MS
Jabra Evolve 75 UC


Product cashback EUR 35,-
Jabra Evolve 75 (MS) incl. Charging Stand
Jabra Evolve 75 (UC) incl. Charging Stand
Jabra Speak 710 MS
Jabra Speak 710 UC


Product cashback EUR 20,-
Jabra PRO 920 Mono
Jabra PRO 920 Duo
Jabra PRO 925 Mono
Jabra PRO 930 Mono (MS)
Jabra PRO 930 Mono
Jabra PRO 930 Duo (MS)
Jabra PRO 930 Duo
Jabra PRO 935 Mono (MS)

alle genoemde cashback bedragen zijn exclusief BTW