8,26
excl. BTW
KPN Prepaid (3in1) USIM

KPN Prepaid (3in1) USIM

KPN-artikelnummer: 873040

Pakketsamenstelling artikel:
• 873040 KPN Prepaid (3in1) USIM kaart.
De KPN Prepaid (3in1) USIM kaart is bijzonder omdat deze aan alle bestaande SIM formaten voldoet.
Er bestaat drie SIM formatten namelijk; - Mini, Micro en Nano.

De KPN Prepaid (3in1) USIM kaart is op drie manieren uit te drukken;
Afhankelijk van de type toestel dient men te weten welke type SIM-kaart in het toestel geplaatst moet worden (raadpleeg hiervoor de toestel gebruikershandleiding of op kpn.com/toestel).
Als normale SIM-kaart (ook wel mini of PlugIn genoemd) of
Micro SIM-kaart of
Nano SIM-kaart.
De pakket ‘KPN Prepaid (3in1) USIM kaart’ bestaat uit:
- Een KPN Prepaid (3in1) USIM kaart
- Korte beschrijving ‘hoe druk je de juiste formaat uit’
- Handleiding
- Algemene voorwaarden
Op KPN Prepaid (3in1) USIM packs zijn gratis een initieel start beltegoed van €2,50 en men ontvangt €7,50 euro na registratie op KPN.com. Het extra beltegoed is net zo lang houdbaar als je eigen beltegoed.
KPN Prepaid (3in1) USIM kaart heeft standaard 64 kB geheugenruimte.
Het SMS-centralenummer is standaard voorgeprogrammeerd. Bovendien beschikt de KPN Prepaid (3in1) USIM kaart over Easymenu/KPN diensten waarmee een menu aan het mobiele toestel wordt toegevoegd met daarin allerlei handige informatiediensten. KPN Diensten bestaat uit de volgende diensten: Saldo info, Opwaarderen, Voicemail (Call 1233), Voicemail International (Call +31612001233), Klantenservice (Call +31612001200), NummerInfo (Call 1888) enz.
De USIM kaart in deze pakketten zijn voorzien van een houdbaarheidsdatum. Als gedurende de periode tot aan de vervaldatum de USIM kaart niet zijn geactiveerd, komen zowel het prepaidtegoed als het telefoonnummer automatisch te vervallen en zijn de USIM kaart niet meer te gebruiken. Het is NIET mogelijk om de vervallen USIM kaart opnieuw te activeren omdat ook andere systemen automatisch een opschoning doorvoeren waardoor uiteindelijk het 06-nummer vrijkomt.