420.-
excl. BTW
LG G7 ThinQ Black

LG G7 ThinQ Black

KPN-artikelnummer: 874172

De LG G7 ThinQ heeft een helder 6,1-inch Quad HD scherm dat doorloopt tot aan de hoeken. Met de dubbele 16-megapixelcamera maak jij fantastisch scherpe foto’s en video’s. De LG G7 is voorzien van Artificial Intelligence wat het toestel super slim maakt!

Uitzonderlijk helder scherm
Jouw wereld wordt een stuk helderder. De G7 ThinQ voegt witte pixels toe aan het scherm die voor een exceptionele beeldhelderheid zorgen en waarbij de batterij zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt.

AI CAM
De G7 ThinQ ondersteunt jouw creativiteit, jij kunt dus de perfecte foto maken. De AI CAM analyseert de objecten die in beeld zijn en geeft gemakkelijke aanwijzingen om je foto te verbeteren.

Uitzonderlijk heldere camera
Haal het beste uit elk moment met een camera die automatisch de helderheid aanpast wanneer het donker wordt.

Tags
Doorzoek jouw galerie snel en eenvoudig. Je foto's worden nauwkeurig geanalyseerd en in verschillende albums ingedeeld.

Portretmodus
Maak artistieke foto's of selfies die scherpgesteld staan op het onderwerp en de achtergrond vervagen, een geweldig effect, dat in realtime of na de opname wordt toegepast.

Dubbele 16MP camera's
Met de super groothoeklens kun je bij elke scène meer in beeld krijgen, ook grote groepen of landschappen. Bovendien verhoogt de kristalheldere lens van de G7ThinQ aanzienlijk het dynamische bereik en de mogelijkheden bij weinig licht.

Boombox luidspreker
De ruimte aan de binnenkant van de G7 ThinQ wordt als resonantiekamer gebruikt zodat de bassen sterker klinken en je een hoogwaardig, krachtig en kamervullend geluid ervaart.

Stemherkenning op zeer grote afstand
Nu worden al je vragen en opdrachten luid en duidelijk gehoord. De G7ThinQ hoort je stem op nog grotere afstand en in luidruchtige omgevingen zoals in de auto, op een boot of als de muziek speelt.

DTS:X 3D Surround Sound
7.1 Channel Surround Sound biedt onderweg een geluidervaring aan zoals in de bioscoop en geeft je een nieuw soort realistische geluidservaring.

Google Assistant knop
Klik op de Google Assistant knop en Google Assistant is klaar om te antwoorden. Houd de knop ingedrukt om 'Hey Google' over te slaan en dubbelklik om Google Lens te openen.

Duurzaamheid
Neem hem overal mee naartoe, gebruik hem overal; de militaire standaard zorgt ervoor dat hij water- en stofbestendig is.

INHOUD VERPAKKING
· LG G7 ThinQ
· Lader (kleur white)
· Stereo headset
· USB data kabel. Tevens voor lader (kleur white)
· SIM-kaart verwijder / plaatsen tool
· Displaydoekje
· Snelstartgids
· Garantie kaart
Briefje: Handleiding Regional Lock

  • Belangrijke kenmerken
  • helder 6,1-inch Quad HD scherm
  • Dubbele 16MP camera's
  • DTS:X 3D Surround Sound

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.