125.-
excl. BTW
LG K11 Black

LG K11 Black

KPN-artikelnummer: 874187

De LG K11 is de nieuwste telefoon in de K serie van LG. Een lange tijd plezier van je telefoon, door de krasvaste afdekking van robuust metaal in combinatie met het chique ontwerp. De schokbestendige behuizing is naar de normen van het Amerikaanse leger gemaakt en kan tegen onverwachte verrassingen.
De hoofdcamera met 13 MP en PDAF (Phased Detection Auto Focus) is supersnel en nauwkeurig, zodat je alle belangrijke momenten kunt vastleggen.
8 MP Selfie-camera met portretmodus. Maak selfies met scherpe focus op je gezicht en wazige achtergronden voor mooie, professionele portretten met een natuurlijke diepgang.
Geniet van briljante geluidskwaliteit met DTS-X! De DTS-technologie creëert een 3D-audio-simulatie, waardoor een nieuw gevoel voor realisme en surround-sound ontstaat.
De vingerafdruksensor is intuïtief aan de achterkant aangebracht, om moeiteloos en snel je telefoon te ontgrendelen. Zo wordt gegarandeerd, dat alleen jij toegang krijgt tot jouw gegevens.

inhoud verpakking
LG K11
Lader.
USB data kabel. Tevens voor Voeding.
SIM tool. Zit bij beschrijving.
Snelstartgids.
Brief “ Limited Warranty Statement”
 

  • Belangrijke kenmerken
  • Elegant ontwerp met robuuste metalen behuizing
  • 13 MP hoofdcamera met snelle PDAF en modus voor weinig licht
  • 8 MP Selfie-camera met portretmodus
  • Voortreffelijk 3D-geluid met DTS-X
  • Verbeterde vingerafdruksensor

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.