635,52
excl. BTW
LG G8x ThinQ Dual Screen Dual-SIM, Black-Blac

LG G8x ThinQ Dual Screen Dual-SIM, Black-Blac

KPN-artikelnummer: 874583

Een technisch meesterstuk. Met een freestop-scharnier draai je het scherm om of vergrendel je het onder elke hoek. Vouw het als een laptop, gebruik het in stand-modus of doe een volledige 360-flip en plaats het in tent-modus voor een veelzijdige kijkervaring.
Het extra display biedt een nieuw niveau van on-the-go multitasking. Gebruikers gebruiken zo eenvoudig en efficiënt twee schermen tegelijkertijd. Of het nu gaat om het whatsappen van een vriend tijdens het kijken van een video, het delen en vergelijken van producten tijdens het online winkelen of het schrijven van een e-mail tijdens het verwijzen naar een presentatie.

Het LG G8XThinQ Dual Screen biedt een unieke ervaring die controle geeft over twee identieke OLED-schermen. Het Dual Screen bewijst zijn dienst door te kunnen transformeren naar een virtueel toetsenbord en een gamepad. De LG Game Pad is de ideale oplossing voor gamers. Terwijl het spel zich afspeelt op het 6,4-inch scherm wordt het tweede scherm gebruikt als gamepad met vier verschillende instellingen: firstperson-shooter, racen, actie en sport. Er zijn verschillende gamepad varianten mogelijk met speciale knoppen en menu’s voor verschillende populaire spellen. Alle spellen die Bluetooth-controllers ondersteunen kunnen worden gespeeld.

Dankzij het LG Smart Keyboard verandert het LG G8XThinQ Dual Screen in een mini-laptop, speciaal voor de harde werkers onderweg. Het onderste scherm vult zich volledig als virtueel toetsenbord, waardoor het gemakkelijker wordt om e-mails te schrijven, tekst te bewerken of te internetten.
Het design komt overeen met het design van eerdere LG-smartphones, maar de LG G8xThinQ heeft zijn eigen identiteit. De telefoon beschikt over een verbeterde gebruikersinterface met een strakker ontwerp en vernieuwde pictogrammen en tabbladen. Voor een slanker uitziende telefoon (zonder hoesje) wordt het Dual Screen aangesloten via een USB in plaats van via Pogo Pins. Het vast- en loskoppelen van het LG Dual Screen aan en van de LG G8xThinQ gaat net zo makkelijk als een muisklik.
 
Als het om de camera gaat, komt er een droom uit voor cameraliefhebbers. De krachtige 32MP front camera komt in de buurt van de indrukwekkende camera’s aan de achterzijde van de smartphone. De dubbele camera’s aan de achterkant hebben innovatieve foto- en videofeatures. Voor opnames is de LG G8xThinQ voorzien van een microfoon die automatisch inschakelt bij het opnemen van video’s en geluid in detail opneemt. Zo maak je altijd mooie foto’s en video's, welke kant je toestel ook op gericht is.

  • Belangrijke kenmerken

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.