367.-
excl. BTW
LG V40 ThinQ Dual-SIM Blue

LG V40 ThinQ Dual-SIM Blue

KPN-artikelnummer: 874367

De LG V40 ThinQ Dual-SIM beschikt over 5 camera’s waarmee je professionele foto’s schiet. Daarnaast beschikt het toestel over de snelste en nieuwst hardware. Het scherm is een 6.4” LG OLED FullVision display en heeft speakers over heel het toestel. Ideaal voor het kijken van films en voor het spelen van de nieuwste games.

Met de vijf camera’s - 2 selfiecamera’s en 3 camera’s aan de achterkant - van de LG V40ThinQ Dual-SIM maak jij altijd fantastische foto’s. Uit vijf camera’s kiezen moeilijk? Maak je geen zorgen, met de unieke Triple Preview functie kun je door drie camera’s tegelijk kijken zodat jij altijd de juiste angle hebt. Maak 3 foto’s in 1 klik met Triple Shot of creëer Cine Shots waarin jij kunt bepalen wat er beweegt in je foto’s. Met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslag dat verder is uit te breiden tot 2TB kun je oneindig veel foto’s maken.

Vraag alles aan je LG V40ThinQ Dual-SIM met de Google Assistant. Vraag naar het weer of laat de Assistant je favoriete muziek afspelen.

Inhoud verpakking
LG V40 ThinQ Dual-SIM
Lader
Stereo headset + oordopjes
USB data kabel. Tevens voor Voeding.
SIM tool. Zit bij beschrijving.
Snelstartgids LM-V405EBW.
Garantie kaart
Briefje “Handleiding Regionale Lock”

  • Belangrijke kenmerken
  • 3 camera’s aan de achterkant en 2 aan de voorkant
  • Meridian HI-FI 3,5 audio jack voor heldere audio
  • Luidere speakers met meer bass door de Boombox speaker
  • Toegewijde Google Assistant knop

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.