799.-
excl. BTW
LG V60 ThinQ 5G Dual Screen Classy Blue

LG V60 ThinQ 5G Dual Screen Classy Blue

KPN-artikelnummer: 874673

Kun jij soms wel een extra scherm gebruiken? Geen probleem met de LG V60! Je krijgt een handige case bij dit toestel. Hiermee kun je op ieder moment gemakkelijk het tweede 6,8-inch OLED scherm inklikken. Kies voor enkel scherm als je voor minimaal wilt gaan of klik het tweede scherm gemakkelijk in en double your fun!
Multitasken als een pro

Vergeet schakelen tussen apps! Klik het tweede scherm van de LG V60 in de case en werk in twee apps tegelijk. Check je Spotify tijdens het appen of bestel wat te eten terwijl je je zit te Netflixen. Daarnaast zijn we bezig met het doorontwikkelen van de KPN iTV app. Zo wordt de app nu geoptimaliseerd voor Dual Screen. TV kijken wordt op de LG V60 ThinQ zo een nóg betere ervaring!

LG V60 camera’s: multifunctioneel en krachtig
De LG V60 is uitgerust met een Triple Camera System. Dit houdt in dat dit paradepaardjes is uitgerust met 3 krachtige camera’s. Zo schiet je uitermate scherpe foto’s met de 64-megapixel camera aan de achterkant. Deze camera maakt het tevens mogelijk om video’s op te nemen in 8K. Voor een prachtig panoramashot komt de 13-megapixel ultra wide camera volledig tot zijn recht. Ben jij van de selfies? Aan de voorkant vind je een 10-MP camera, hiermee is iedere selfie raak!

De nieuwe LG V60 ThinQ 5G is door LG samen met KPN ontwikkeld voor perfecte toegang tot het 5G netwerk. Momenteel maken we ook ons netwerk klaar voor 5G. Zo zetten we in 2020 de eerste stappen in het aanleggen en lanceren van een future proof, veilig en betrouwbaar 5G netwerk in Nederland. Met de LG V60 en een abonnement van KPN ben jij dus helemaal voorbereid op de introductie van 5G en klaar voor de toekomst.

Je vindt de krachtige Qualcomm Snapdragon™ 865 Octa-core in de LG V60. De chip ondersteunt 5G en daarmee is de V60 5G-ready. Deze krachtpatser van Qualcomm heeft echter nog meer in huis. Zo is deze chip zeer efficiënt en zuinig. Daarnaast is de LG V60 batterij maar liefst 5000mAh. In combinatie met de chipset zorgt dit ervoor dat je lekker lang vooruit kan met jouw LG V60!

  • Belangrijke kenmerken

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.