387.-
excl. BTW
LG Velvet 5G Aurora Gray

LG Velvet 5G Aurora Gray

KPN-artikelnummer: 874710

De LG Velvet 5G heeft een groot 6,8 inch OLED-scherm met een 20:9-beeldverhouding en een Full HD-resolutie. We zien licht gebogen schermranden, al zijn die subtieler dan bij sommige andere telefoons, en een u-vormige
scherminkeping.

De LG Velvet 5G heeft verder een metalen behuizing met een militaire graad aan bescherming door de MIL-STD 810G-certificering, en hij is ook IP 68 waterbestendig. We zien op de achterkant drie camera's en een
flitser in een waterdruppelopstelling, en de LG Velvet 5G heeft ook een 3,5 mm audiojack.

De motor van deze LG Velvet 5G is een Snapdragon 765 die komt met geïntegreerde 5G-functionaliteit en die gaat gepaard met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag. Het apparaat komt verder met een 4300 mAh accu die je kan opladen met de 30 watt oplader van LG, en de Velvet ondersteunt ook draadloos opladen met een vermogen van 10 watt. Daarnaast werkt hij met Android 10.

De hoofdcamera op de LG Velvet 5G is een 48 MP exemplaar met een f/1.8 diafragmagrootte. Daarnaast is er nog een 8 MP groothoekcamera, een 5 MP dieptecamera, en vooraan vinden we een 16 MP selfiecamera. LG pakt ook uit met zijn Voice Out Focus-functie die tijdens het filmen storende geluiden op de achtergrond wegwerkt. De LG Velvet 5G schiet ook ASMR-video's, dat zijn speciale, rustgevende filmpjes met zachte geluiden.


Inhoud verpakking:
LG K61 Dual-SIM
Lader
USB kabel ook voor de lader
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.