actieprijs
van 356,78 voor
279.-
excl. BTW
Netgear PROSAFE 24GE POE SMART SWITCH

Netgear PROSAFE 24GE POE SMART SWITCH

KPN-artikelnummer: 313550

De voor PoE geschikte FS728TP Smart-switch biedt door het gebruik van de geïntegreerde IEEE 802.3af PoE de voeding met stroom en data voor alle 24 poorten, waardoor de switch uitermate geschikt is voor het gebruik bij Access Points, VoIP-telefoon en op IP-gebaseerde bewakingscamera's.

Bovendien is de FS728TP voorzien van een intuïtief, op het web gebaseerde management-tool voor snelle en eenvoudige installatie en beheer. Deze switch is voorzien van vooruitstrevende functies als Access Control Lists (ACL), poort-authentificatie conform 802.1x, verbeterde QoS en IGMP Snooping, om kleine en middelgrote ondernemingen een netwerk ter beschikking te stellen, dat op groei is ingericht en gelijktijdig overzichtelijk en betrouwbaar is.

24 10/100-poorten, twee 10/100/1000-koperpoorten en twee voor Hotswap-geschikte Small Form-factor pluggable (SFP) Combo-Gigabit-poorten voor alternatieve glasvezelaansluiting dragen er zorg voor dat groeiende bedrijfsnetwerken, op netwerken aangesloten scholingsruimten en werkgroepen, van de uitstekende prestaties profiteren en gelijke tred houden met de groeiende eisen aan het netwerk.

  • Belangrijke kenmerken
  • Uitgebreide wifi-ondersteuning voor een betere netwerkondersteuning
  • L2/L3/L4-toegangslijsten (ACLs) incl. 802.1x Port-authenticatie
  • Geavanceerde Pro-Port PoE-regeling incl. bedrijfsplanning (bijv. Wireless-APs, IP-bewakingscamera's, enz.)
  • Uitgebreide QoS (Quality of Service) incl. poortgebaseerd, 802.1p- en L2/L3/L4 DSCP-gebaseerd
  • Automatische "Denial-of-Service" (DoS)-preventie