106,25
excl. BTW
Nokia 3.1 Dual-SIM Blue

Nokia 3.1 Dual-SIM Blue

KPN-artikelnummer: 874196

De nieuwe Nokia 3.1 heeft een 5.2” HD+ scherm met Corning Gorilla Glas met een beeldverhouding van 18:9 waardoor het ideaal voor sociale media en films is. De primaire camera van 13MP met automatische scherpstelling en 8MP front camera met een gezichtsveld van 84,6 graden voor de beste groepsselfies. Met Gyroscoop voor AR-games en Octa-Core 1,5 GHz wat zorgt voor betere prestaties van de Nokia 3.1. En misschien wel het belangrijkste door Android One is de Nokia 3.1 veilig en up-to-date.

Android One brengt een door Google ontwikkelde software naar de nieuwe Nokia 3. Ontvang alles wat je wilt en niets wat je niet wilt dankzij een gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke interface, een zorgvuldig geselecteerde reeks gebruiksklare apps en gratis onbeperkte opslagruimte voor foto’s van hoge kwaliteit, dankzij Google Photos. Dankzij regelmatige beveiligingsupdate en twee jaar lang upgrade van het besturingssysteem blijft de Nokia 3.1 met Android One veilig en voorzien van de nieuwste innovaties van Google, zoals optimalisatie voor Google Assistant.

Inhoud verpakking
Nokia 3.1
Lader
Stereo headset
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Azuri walletcase - magnetic closure en 3 cardslots Nokia 3.1 (2018), Black

18,17
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Dual SIM
  • 13 MP primaire camera met automatische scherpstelling
  • 5.2 inch HD+ scherm met Corning Gorilla Glas
  • Veilig en up-to-date met Android One

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.