151,40
excl. BTW
Nokia 4.2 Dual-SIM Black

Nokia 4.2 Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874468

De Nokia 4.2 Dual-SIM beschikt over enkele toffe functies, waaronder gezichtsherkenning en een dubbele camera. Bovendien kun je dankzij het uitstekende updatebeleid van de Finnen drie jaar rekenen op beveiligingsupdates.

De Nokia 4.2 Dual-SIM heeft een groot 5,7 inch-scherm met hd-resolutie (1520 bij 720 pixels). Dankzij de slanke schermranden beschikt hij over een beeldverhouding van 19 bij 9. Bovenin zit een kleine inkeping voor de voorste camera en onder het display vind je het vertrouwde Nokia-logo.
De glazen behuizing zorgt voor een premium uitstraling, al is hij wel gevoelig voor vingervlekken. Bovendien is het toestel met 8,4 millimeter relatief dun en past hij dus makkelijk in je broekzak.

Aan de achterzijde zit een 13 megapixel-camera, die wordt bijgestaan door een 2 megapixel-dieptesensor, waardoor je foto’s met bokeh-effect kunt maken. Hierbij wordt de achtergrond wazig gemaakt waardoor het onderwerp van je plaatje, zoals een persoon of object er extra uitspringt.
Onder de dubbele camera vind je een vingerafdrukscanner. De selfiecamera beschikt over een resolutie 8 megapixels met een kijkhoek van 74 graden.

Het goedkope Nokia-toestel wordt aangestuurd door een Snapdragon 439-chip met 2/3GB RAM en 16/32GB opslag. Dit is niet de snelste processor, maar levert voldoende prestaties voor de gemiddelde gebruiker. Wanneer je de versie met 16GB-opslag aanschaft is het handig om te weten dat je een micro-sd-kaartje in het toestel kunt plaatsen voor meer ruimte. Zo heb je genoeg capaciteit om Netflix-films en Spotify-muziek op te slaan.

Een leuke toevoeging aan de Nokia 4.2 Dual-SIM is gezichtsherkenning, een functie die we doorgaans niet bij budgettoestellen tegenkomen. Ook de aanwezigheid van een speciale Google Assistent-knop aan de zijkant is opvallend. Bij één keer tikken kun je een vraag stellen aan het stemhulpje, terwijl je bij twee tikjes een overzicht van je dag krijgt. Hierbij laat de Assistent bijvoorbeeld weten of je file kunt verwachten op de weg naar huis.

Verder beschikt de Nokia 4.2 Dual-SIM over een hoofdtelefoonaansluiting, nfc-chip voor contactloos betalen en 3000 mAh-accu. Helaas moet je het toestel nog wel opladen via micro-usb, en niet met het modernere usb-c. Het duurt bovendien vrij lang voordat de accu helemaal vol zit, omdat er geen snellader wordt meegeleverd.

Eén van de grootste voordelen van een Nokia-toestel kopen is de uitstekende ondersteuning qua Android-updates. Met de Nokia 4.2 Dual-SIM is dit niet anders. De van oorsprong Finse fabrikant belooft het toestel drie jaar te voorzien van beveiligingsupdates. Dit is fijn, want zo ben je altijd verzekerd van up-to-date beveiliging. Uit de doos draait de Nokia 4.2 Dual-SIM op Android 9.0 (Pie).

Inhoud verpakking
Nokia 5.1 Dual-SIM
Lader
USB datakabel tevens voor de lader
Tool voor SIM plaatsen
Verkorte handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • 13 MP camera die wordt bijgestaan door een 2 MP dieptesensor
  • 5,7 inch-scherm  met HD resolutie
  • Dubbele camera met daar onder een vingerafdrukscanner
  • Gezichtsherkenning en een Google Assistent-knop
  • Android 9.0 (pie)
  • met 3000 mAh-accu

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.