129,14
excl. BTW
Nokia 5 Tempered Blue

Nokia 5 Tempered Blue

KPN-artikelnummer: 873904

De Nokia 5 is een van de eerste smartphones van de Finse telefoonmaker dat gebruik zal maken van het systeem van Google. Dit betekent dat de binnenkant van de telefoon er net zo mooi uit ziet als de buitenkant. Het beste van beide werelden. Je zult de nieuwste apps kunnen downloaden via de verschillende services van Google. Nokia heeft bewust voor de schone en strakke uitstraling van Android gekozen en laat hiermee overbodige applicaties achterwege. Wat overblijft is een makkelijke en overzichtelijke smartphone dat volledig in te delen is naar je eigen smaak.

Net zoals bij iedere smartphone van Nokia wordt er veel moeite en tijd gestoken in het design. De Nokia 5 is gemaakt uit één blok aluminium waardoor het premium aanvoelt en zeer duurzaam is.
De zijkanten zijn gebogen waardoor het apparaat fijn in je hand ligt. De smartphone heeft een 5.2 inch display en beschikt over een HD scherm dat zelfs te gebruiken is in direct zonlight. De Nokia 5 beschikt over een 13 MP autofocus camera en een 8 MP selfie camera aan de voorkant, in combinatie met het scherm is het dus een ideale telefoon om foto’s buiten mee te maken.

De Nokia 5 heeft de nieuwste generatie Qualcomm Snapdragon processor wat voor uitstekende grafische prestaties zorgt en een lange accuduur. De smartphone heeft 2GB aan werkgeheugen waardoor multitasking geen probleem moet zijn voor dit toestel! De Google services zorgen ervoor dat je Nokia 5 multifunctioneel is en voorzien wordt van de allernieuwste apps en games. Een pure Android ervaring zonder onnodige toepassingen.

Inhoud verpakking
Nokia 5
Lader
Stereo headset
USB micro datakabel tevens voor de lader
Tool voor SIM plaatsen / verwijderen
Aan de slag Nokia 5
Boekje: Product-en veiligheidsinformatie

  • Belangrijke kenmerken
  • Maakt gebruik van Android
  • 5.2 inch display
  • HD scherm
  • 3 MP autofocus camera
  • 8 MP selfie camera
  • nieuwste generatie Qualcomm Snapdragon processor
  • 2GB aan werkgeheugen

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.