143,85
excl. BTW
Nokia 5.1 Dual-SIM Black

Nokia 5.1 Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874207

De nieuwe Nokia 5.1 heeft een groot full HD+ IPS beeldscherm van 5.5” met een beeldverhouding van 18:9. Dit maakt de smartphone ideaal om video’s te kijken, te surfen en te gamen. Door de hogere resolutie ziet de inhoud er scherper en groter uit.

De Nokia 5.1 heeft afgeronde hoeken voor maximaal comfort waardoor het beschikt over een verfijnde uitstraling.

Door de 16 megapixel primaire camera met automatische scherpstelling en fasedetectie leg je elk detail vast. Daarnaast is de 8 megapixel camera uitgerust met een gezichtsveld van 84,6 graden, zodat je nog meer in 1 frame kan vastleggen.

De Octa Core processor van 2,0 GHz werkt moeiteloos of je nu berichten verzendt, surft, gamet of alle 3 samen.

Android One brengt een door Google ontwikkelde software naar de nieuwe Nokia 5. Ontvang alles wat je wilt en niets wat je niet wilt dankzij een gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke interface, een zorgvuldig geselecteerde reeks gebruiksklare apps en gratis onbeperkte opslagruimte voor foto’s van hoge kwaliteit, dankzij Google Photos. Dankzij regelmatige beveiligingsupdate en twee jaar lang upgrade van het besturingssysteem blijft de Nokia 5.1 met Android One veilig en voorzien van de nieuwste innovaties van Google, zoals optimalisatie voor Google Assistant.

inhoud verpakking
Nokia 5.1 Dual-SIM
Lader
USB datakabel tevens voor de lader
Tool voor SIM plaatsen
Verkorte handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • 16 MP primaire camera met automatische scherpstelling
  • 5.5” Full HD+ IPS beeldscherm
  • Veilig en up-to-date met Android One
  • Dual-SIM telefoon

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.