182.-
excl. BTW
Nokia 5.3 Dual-SIM Charcoal

Nokia 5.3 Dual-SIM Charcoal

KPN-artikelnummer: 874701

De Nokia 5.3 Dual-SIM heeft een duurzaam design met de elegante 2.5D glazen voorkant en een krasbestendige achterkant.

Ontdek nieuwe manier om herinneringen vast te leggen. De Nokia 5.3 Dual-SIM levert met haar vier camera's verbluffende fotografie. Pak het perfecte schot, ongeacht waar je bent, overdag of 's nachts, ver of dichtbij. De camera technologie geeft jou de juiste tools voor het juiste moment. Maak mooie foto's in de nacht met de nachtmodus. Plus je maakt de mooiste portretfoto's met de portretmodus gecombineerd met de vervagende bokeh effecten en de dieptesensor.

Een groot scherm dat comfortabel in je hand past. Het grote 6.55 inch scherm brengt je naar een andere wereld, of je nou aan het gamen of streamen bent. Doe meer in een dag (of in twee dagen). Met de tweedaagse batterijduur kun je je favoriete programma, serie of film streamen en gamen zonder je zorgen te maken over de batterij.

Verwacht smooth graphics tijdens het gamen dankzij de Qualcomm® Snapdragon™ 665 processor. De Nokia 5.3 Dual-SIM is de eerste Nokia-smartphone met een Qualcomm® Snapdragon™ 665 processor.

De Nokia Android-ervaring levert software met een gestroomlijnde interface zonder bloatware. Met de regelmatige veiligheidsupdates en software upgrades daarbij wordt je Nokia 5.3 Dual-SIM alleen maar beter en beter.

Inhoud verpakking:
Nokia 5.3 Dual-SIM
Lader
USB data kabel ook voor het laden
Stereo headset
SIM kaart verwijder tool
Quick start handleiding
Safety booklet

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.