205,85
excl. BTW
Nokia 7.1 Single-SIM 64GB Blue

Nokia 7.1 Single-SIM 64GB Blue

KPN-artikelnummer: 874485

De Nokia 7.1 is de eerste Nokia-smartphone met PureDisplay-schermtechnologie die zorgt voor een superieure kijkervaring met entertainment van HDR-kwaliteit. Het toestel ondersteunt ook HDR10, waarmee je video's naar een hoger niveau tilt met een hoger contrast (1.000.000.000:1 dynamisch contrastratio) en een grotere helderheid. Dit maakt details in zowel lichte als donkere gebieden goed zichtbaar en levert prachtige levendige kleuren op. Het heldere Full HD+ 5,84" scherm met 19:9 schermverhouding past automatisch de helderheid en het contrast aan de lichtomstandigheden van de omgeving aan. Hierdoor kun je zowel buiten in fel zonlicht als in een schemerige kamer spelletjes spelen of video’s bekijken omdat de inhoud goed zichtbaar blijft met levendige kleuren.

De verbeterde weergave geldt voor alle video's. Ook niet-HDR-content wordt in realtime opgeschaald met behulp van een speciale 16 bit engine, die miljoenen pixels per seconde verwerkt om onder alle omstandigheden de best mogelijke beeldkwaliteit te bieden.

De Nokia 7.1 wordt aangedreven door het Qualcomm® Snapdragon™ 636 Mobile Platform, dat sterk verbeterde prestaties levert en ideaal is om met gemak HDR-content te streamen. Dit platform levert niet alleen grafische topprestaties, maar ook verbeteringen in de batterij-efficiëntie, zodat je nog langer kan genieten van je audio en video. Met de USB type-C snellaadpoort laad je de batterij in 30 minuten op tot 50% , zodat je snel en eenvoudig weer aan de slag kunt. De 64 GB versie heeft als opvolger van de 32GB versie, het dubbele aan opslagcapaciteit en is met 4 i.p.v. 3GB werkgeheugen een stuk krachtiger. In tegenstelling tot zijn 32GB voorganger, heeft de 64GB één i.p.v. 2 SIM-slots en is de 64GB-versie dus Single-SIM i.p.v. Dual-SIM.

De Nokia 7.1 biedt met zijn fraaie design en uitmuntende techniek de productkwaliteit, hoogwaardige materialen en afwerking die je van een Nokia-smartphone verwacht. Dankzij de toepassing van ontwerptechnieken voor juwelen en high-end uurwerken, vertoont de Nokia 7.1 fraaie contrasten tussen verschillende metalen afwerkingen die naadloos in elkaar overlopen en voor kleine, gecontroleerd heldere accenten zorgen. De unieke lichtbrekingseigenschappen van het gebruikte glas leveren een uniek kleurenspel op om zowel licht als diepte met diepe, rijke en neutrale kleuren vast te leggen. De Nokia 7.1 ademt vakmanschap uit met final touches zoals de diamantgeslepen gekleurde randen in dubbel geanodiseerd aluminium.

De Nokia 7.1 past net zo gemakkelijk in je broekzak als in je hand; het toestel levert een grootsere ervaring zonder een groter toestel. Verder straalt de smartphone stevigheid uit dankzij het 6000-serie CNC-gefreesd aluminium frame en de gegoten metalen kern.

Vertel je verhaal met geavanceerde beeldvorming
De Nokia 7.1 onderscheidt zich van andere smartphones door zijn supergevoelige ZEISS Optics 12MP/5MP dubbele camera's met tweefase detectie die bliksemsnelle nauwkeurige autofocus leveren. Ook bij HDR-fotografie levert deze camera geweldige opnamen onder alle omstandigheden, ook bij weinig licht. Met de dubbele camera aan de achterkant of de 8MP frontcamera, die gebruik maakt van AI om de achtergrond kunstmatig te vervagen, maak je perfecte "bokeh"-foto’s die eruit zien alsof ze in een studio gemaakt zijn. Je kunt ook de gevolgen van onstabiele handen verminderen dankzij de EIS-technologie (Electronic Image Stabilisation). En met Nokia’s high fidelity 360° ruimtelijke audio herbeleef je je herinneringen levensecht.

De nieuwe camera-UI geeft je in de Pro Camera-modus ultieme controle over witbalans, ISO, diafragma en sluitertijd. In de Dual-Sight-modus met AI-ondersteuning kan je elk beeld op de Nokia 7.1 verkleinen of afzonderen, zodat je alles direct vanuit je camera-app op social media kan delen. Google Lens en Motion Photos zijn ook snel en eenvoudig rechtstreeks vanuit de app toegankelijk.

Inhoud verpakking:
Nokia 7.1 Single-SIM 64GB Blue
Lader
USB kabel ook voor lader
Stereo headset
Handleiding

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.