94,55
excl. BTW
Nokia 800 Tough Dual-SIM Black

Nokia 800 Tough Dual-SIM Black

KPN-artikelnummer: 874478

Deze Nokia 800 Tough werd in 2019 gelanceerd als een stevige en waterdichte telefoon, zonder poespas. Hij komt uit de doos met WhatsApp en Facebook en dankzij de 4G-connectiviteit kun je deze apps overal gebruiken. Een simpele twee-megapixelcamera is ook aanwezig op het toestel.
Ook deze zwarte versie is gewoon IP68-gecertificeerd, zodat hij best tegen een regenbuitje kan. Het geheel is voorzien van een grote accu voor dagen plezier of weken standby. Het toestel draait op KaiOS, waardoor je beperkt apps zoals WhatsApp, Facebook of YouTube kunt downloaden en gebruiken.
Camera- en flitsfunctie
Het is misschien niet een hoogstaande digitale camera, maar toch fijn dat hij erop zit. Voor af en toe een fotootje is deze camera best geschikt. Daarnaast is er een LED-flitser aanwezig, die je ook als zaklamp kunt gebruiken.
IP68: met een gerust hart door de regen
Deze zwarte telefoon is schokvrij en IP68-gecertificeerd. Dat betekent dat je het niet heel erg is als je hem een keertje laat vallen, en dat hij water- en stofdicht is. Handig voor de mens die veel buitenshuis bezig is.
4G-verbinding
Het is fijn om overal en altijd bereikbaar te zijn, en dat heeft Nokia simpelweg opgelost door deze eenvoudige telefoon te voorzien van 4G-connectiviteit! Zo ben je ook onderweg nog prima in staat om al je internetbehoeften te vervullen. Handig voor bijvoorbeeld Google Maps en navigatie!
Optie voor twee simkaarten
Als je bijvoorbeeld voor je werk een extra zakelijke simkaart hebt gekregen, is het fijn als die bij je persoonlijke simkaart in je telefoon past. Laat dit nou net het geval zijn bij de Nokia 800 Tough, waar je moeiteloos schakelt tussen de twee. Geen gedoe dus met meerdere toestellen op zak.
Meer dan een maand standby
Niet alleen heeft deze Nokia 800 Tough een prima 21000mAh-accu, vanwege het lage energieverbuik is de standbytijd meer dan een maand! Vergeet hem vooral een keer op te laden, geen probleem! Vergeet je het niet, laad hem dan op met de bijgeleverde microUSB-lader.
KaiOS voor een vloeiende ervaring
Deze Nokia 800 Tough Black draait op het zuinige KaiOS, dat bedoeld is om technisch minder indrukwekkende telefoons vloeiend te laten draaien. Dat is fijn, want zo heb je nog steeds toegang tot apps waarvan je het niet zou verwachten. Deze apps kun je vinden in de speciale KaiStore.

  • Belangrijke kenmerken
  • 13 MP camera die wordt bijgestaan door een 2 MP dieptesensor
  • 5,7 inch-scherm  met HD resolutie
  • Dubbele camera met daar onder een vingerafdrukscanner
  • Gezichtsherkenning en een Google Assistent-knop
  • Android 9.0 (pie)
  • met 3000 mAh-accu

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.