278.-
excl. BTW
Nokia 8.1 Dual-SIM Blue

Nokia 8.1 Dual-SIM Blue

KPN-artikelnummer: 874428

De Nokia 8.1 Dual-SIM Blue is voorzien van een groot scherm met een diagonaal van 6,2 inch en een hoge resolutie. Er is een inkeping aanwezig aan de bovenkant van het display, met daarin verschillende sensoren en op de achterkant zijn twee camera’s en de vingerafdrukscanner te vinden.

Ook deze Nokia 8.1 is voorzien van Android One, de pure versie van dit mobiele besturingssysteem van Google. Voordelen daarvan zijn, dat er geen onnodige software aanwezig is en er op snelle, regelmatige basis updates te downloaden zijn op dit toestel, handig!

Er is een LCD-scherm aanwezig van 6,2 inch met een resolutie van 2280x1080 pixels. Dat betekent veel schermruimte, ideaal voor het kijken van een film of website. Bovenin is een notch aanwezig, voorzien van onder andere de 20-megapixelfrontcam en wat sensoren.

Op de achterkant van de Nokia 8.1 Dual-SIM Blue zijn twee camera’s te vinden, van respectievelijk 12 en 13 megapixel. De samenwerking met Carl Zeiss is aangegaan, die de lenzen levert voor deze camera’s. De frontcam is een 20-megapixelexemplaar en maakt het mogelijk om portretfoto’s te maken.

De Nokia 8.1 bevat een metalen frame, wat zorgt voor de stevigheid. Door de lichte afrondingen, ligt het toestel goed in de hand en door de combi van zilver en blauw ziet het toestel er premium uit. Op de achterkant is ook een zilveren accent aangegeven om de vingerafdrukscanner te accentueren.

De scanner zit op de achterkant en is geplaatst onder de dubbele verticaal gepositioneerde camera. Kwestie van je wijsvinger erop leggen en het toestel wordt direct vrijgegeven.

De Nokia 8.1 Dual-SIM heeft 4GB aan werkgeheugen, ruim genoeg om te multitasken. Daarnaast is er 64GB opslaggeheugen in dit toestel aanwezig, waar je documenten, foto’s of bijvoorbeeld muziek op kunt opslaan. Met een microSD-kaartje kun je het geheugen ook nog uitbreiden

Er is een accu aanwezig met een capaciteit van 3500mAh, wat in combinatie met de Snapdragon 710-processor van Qualcomm een prima combinatie biedt. Deze staat namelijk bekend om zijn energiezuinigheid. Zodoende kom je makkelijk een intensieve dag door op één acculading.

Inhoud verpakking
Nokia 8.1 Dual-SIM Blue
Lader
Stereo headset
USB datakabel tevens voor de lader
SIM Tool in verpakking geplakt
Aan de slag Nokia 8.1 Dual-SIM
Boekjes: Product-en veiligheidsinformatie

  • Belangrijke kenmerken
  • groot scherm met een diagonaal van 6,2 inch
  • achterkant zijn twee camera’s 12 en 13 megapixel
  • frontcam is een 20-megapixelexemplaar
  • 4GB aan werkgeheugen
  • LCD-scherm met een resolutie van 2280x1080 pixels
  • accu met een capaciteit van 3500mAh

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.