445,70
excl. BTW
Nokia 9 PureView Blue

Nokia 9 PureView Blue

KPN-artikelnummer: 874436

De Nokia 9 PureView is een top toestel met maar liefst vijf camera’s. Deze vijf camera’s zijn uitgerust met ZEISS lenzen die tegelijkertijd opnames maken.
Maak verbluffende HDR-foto's en leg de schitterende details vast van zowel schaduwen als lichte elementen. Selecteer een gezicht in de massa dankzij de ongelooflijke scherptediepte - ook nadat je een foto hebt gemaakt. Maak foto's met RAW DNG-extensie en profiteer van krachtige beeldbewerkingsfuncties op je telefoon met Adobe Photoshop Lightroom.

De Nokia 9 PureView heeft een waterbestendige behuizing met een aluminium frame, de voor- en achterkant zijn voorzien van glas. Het toestel is 8mm dik en ondersteunt draadloos laden volgens de Qi-standaard. Er is een vingerafdrukscanner achter het scherm verwerkt. Dat scherm is een 6"-oledpaneel, zonder inkeping, met een 2k-resolutie. De accu heeft een capaciteit van 3320mAh en opladen gaat via de usb-c-aansluiting.

De module met vijf camera's bestaat uit twee rgb-sensoren en drie monochroomsensoren, allemaal met een 12-megapixelresolutie en een lens met een diafragma van f/1.8. Door het weglaten van de kleurenfilters kunnen die zwart-witcamera's in theorie meer licht opvangen en meer details vastleggen. Het uiteindelijke resultaat is wel een kleurenfoto.

inhoud verpakking:
Nokia 9 PureView
Lader
Stereo headset
Data kabel ook voor de lader
SIM verwijder tool
Screen protector
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • 6"-oledpaneel scherm
  • toestel met maar liefst vijf camera’s
  • camera’s zijn uitgerust met ZEISS lenzen
  • alle camera's 12-megapixelresolutie en een lens met een diafragma van f/1.8
  • waterbestendige behuizing met een aluminium frame, de voor- en achterkant zijn voorzien van glas
  • accu heeft een capaciteit van 3320mAh

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.