329.-
excl. BTW
OPPO Reno2 Dual-SIM Luminous Black

OPPO Reno2 Dual-SIM Luminous Black

KPN-artikelnummer: 874670

De OPPO Reno2 Dual-SIM is de opvolger van populaire OPPO Reno. De telefoon heeft een groot, voorkant vullend AMOLED-scherm, goede camera’s, maakt stabiele video’s en is voorzien van een indrukwekkende donkere modus. De
OPPO Reno2 is verkrijgbaar in twee kleuren, Luminous Black en Ocean Blue.

Er is veel aandacht aan de camera’s besteed bij de OPPO Reno2. Het toestel heeft een  opvallende camera bovenop. Deze schuift automatisch uit als je een selfie maakt. Aan de achterkant vind je maar liefst 4 camera’s: een primaire 48 megapixelcamera, een 8 megapixel groothoeklens, een 13 megapixel telelens voor 5x hybride zoom én een mono lens voor een beter contrast.
Met Portrait Mode 2.0 schiet je prachtige portretfoto’s met wazige achtergronden en
HDR. Foto’s maken in het donker kan weleens lastig zijn. Met de OPPO Reno2 wordt het een stuk gemakkelijker, dankzij de Ultra Dark Mode. Deze modus zorgt ervoor dat je genoeg licht vangt om alles helder op de foto te krijgen.

Een andere unieke eigenschap van de Reno2 is Ultra Steady Video. Dit houdt in dat je video’s ook bij snelle bewegingen scherp blijven. Zo heb je altijd een action-camera in je broekzak. Ook kan je dynamisch zoomen met de
videocamera, wordt achtergrondgeluid weg gefilterd en is de audiokwaliteit goed. Hierdoor maak je van elke video een meesterwerk.
 
Met een 4000 mAh batterij biedt deze OPPO een batterij die je vandaag de dag nodig hebt. Gebruik ‘m de hele dag zonder tussendoor op te laden. Je kan zelfs 8 uur gamen of 13 uur lang video’s kijken. En is hij leeg? Binnen 30 minuten laad je hem weer voor de helft op.

Inhoud verpakking:
OPPO Reno2 Dual-SIM
Lader
UCB-C datakabel ook voor laden
Stereo headset
Back cover
Screen protector
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken

Automatisch wordt de thuiskopieheffing aan de bestelling toegevoegd.

De thuiskopieheffing is een heffing vanuit de overheid op alle GSM telefoons en tablets die verkocht worden. De heffing is wettelijk ingesteld ter compensatie van misgelopen inkomsten uit het kopiëren van auteursrechtelijk beschermd materiaal.