actieprijs
van 206,40 voor
150,30
excl. BTW
Plantronics Voyager 3200 UC

Plantronics Voyager 3200 UC

KPN-artikelnummer: 302685

De Plantronics Voyager 3200 UC is een discreet Bluetooth headsetsysteem waarmee u comfortabel telefoneert. De draadloze headset biedt uitstekende geluidskwaliteit en beschikt over slimme sensoren en vele functies. De Voyager 3200 UC heeft tot 16 uur gesprekstijd dankzij het meegeleverde oplaadetui.

Met de Voyager 3200 UC bent u voorzien van een comfortabele en discrete headset. Kies een van de drie maten siliconen oordopjes, zodat de headset als gegoten zit. Via de Bluetooth adapter wordt de Plantronics headset met uw pc of laptop verbonden. U zet hem gemakkelijk op wanneer u een oproep krijgt en kan hem snel weer afzetten wanneer u klaar bent met telefoneren. In het bijbehorende oplaadetui wordt de draadloze headset opgeladen, waardoor hij langduriger kan worden gebruikt.

De compacte headset is voorzien van drie microfoons met ruisonderdrukking. Hierdoor kunt u telefoneren waar u wilt, terwijl uw gesprekspartner geen hinder ondervindt van achtergrondgeluiden. Hij of zij hoort alleen wat u zegt. Daarnaast ondersteunt de Voyager 3200 UC breedbandaudio, waardoor hij compatibel is met smartphones geschikt voor HD spraak.

Wanneer u de mute functie eenvoudig wilt in- of uitschakelen, dan hoeft u alleen op de muteknop te drukken. Begint u te spreken wanneer de mute-functie nog ingeschakeld is, dan krijgt u dankzij de Dynamic Mute Alert-functie direct een waarschuwing. De headset beschikt bovendien over slimme bewegingssensoren waardoor een oproep automatisch wordt beantwoord als u de headset opzet.

Het meegeleverde oplaadetui is een dockingstation waarmee u de headset van stroom voorziet zodat u tot wel 10 uur extra gesprekstijd heeft. Het oplaadetui is gemakkelijk mee te nemen en biedt ruimte om tevens de BT600 Bluetooth adapter op te ruimen als deze niet in gebruik is.

Inhoud verpakking:
Plantronics Voyager 3200
BT600 Bluetooth adapter
Oplaad etui
Handleiding

  • Belangrijke kenmerken
  • Met 3 microfoons met ruisonderdrukking
  • Bluetooth tot op 30 meter
  • Te verbinden met tablet, smartphone met Bluetooth en pc
  • Gesprekstijd: max. 6 uur + 10 met oplaadetui
  • Stand-by tijd: max. 7 dagen
  • Inclusief oplaadetui
  • Mute-functie
  • Gewicht: 9 gram