actieprijs
van 99.- voor
55.-
excl. BTW
Plantronics Blackwire C520 Duo USB Headset

Plantronics Blackwire C520 Duo USB Headset

KPN-artikelnummer: 302174

Let op betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.

De Plantronics Blackwire C520 dubbeloors headset wordt via USB aangesloten op de PC en is te gebruiken voor softphone applicaties zoals Skype. De Plantronics Blackwire C520 is een comfortabele lichtgewicht headset met lederen oorkussens en goede noise cancelling microfoon.
Smart-sensor technologie en superieure geluidskwaliteit
De Plantronics Blackwire C520 beschikt over smart-sensor technologie, waarmee de klant oproepen kan beantwoorden door enkel de headset op te zetten. Dankzij de hoogwaardige geluidskwaliteit kan hij de Plantronics Blackwire C520 ook uitstekend gebruiken om naar muziek te luisteren. De dynamische equalizerfunctie zorgt ervoor, dat muziek en spraak beter tot hun recht komen door de balans van de geluiden aan te passen.

Noise cancelling microfoon
In de Plantronics Blackwire C520 zit een zeer goede noise cancelling microfoon. Deze microfoon filtert ongewenste geluiden zoals echo, galm en ruis. Dankzij deze techniek is deze headset ook uitstekend te gebruiken in drukke kantooromgevingen waar veel gebeld wordt.

Plug & Play installatie
De Blackwire C520 is eenvoudig te installeren via een vrije USB-aansluiting op PC of laptop. Binnen enkele seconden is de headset klaar voor gebruik. De Plantronics Blackwire C520 is te gebruiken op softphone applicaties en vele anderen.

Op de kabel zit een kleine afstandsbediening, waarmee de klant gesprekken kan aannemen en het volume kan regelen.
Ook is het mogelijk om een gesprek op mute te zetten, zodat de gesprekspartner tijdelijk niets hoort.

  • Belangrijke kenmerken
  • Geluid op beide oren
  • Plug & Play installatie
  • Gespreksbeheer via de kabel
  • Noise cancelling microfoon
  • Meegeleverd duurzaam etui