actieprijs
van 359.- voor
179,50
excl. BTW
Plantronics draadloze headset W710-M

Plantronics draadloze headset W710-M

KPN-artikelnummer: 302521

Let op betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.

De Plantronics Savi W710-M kan worden aangesloten op de vaste telefoon, computer en mobiel. De Savi W710-M  is simpelweg de beste draadloze headset op de markt, perfect voor unified communications software. Dit model is geoptimaliseerd voor gebruik met Skype for Business.

Ontworpen voor de veeleisende gebruiker die alleen het beste wil op gebied van communicatie. Superieure geluidskwaliteit gecombineerd met geweldig comfort en gebruiksgemak. Deze alleskunner van Plantronics werkt op traditionele vaste telefonie maar kan tegelijk ook verbonden worden met uw computer en GSM.

De headset is uitermate geschikt voor gebruik in callcenters, maar ook voor de drukke salesvloer, waar veel telefoonverkeer is. Met het geluid op beide oren kunt u zich optimaal concentreren op het telefoongesprek.

Geoptimaliseerd voor Skype for Business
De W710-M is geoptimaliseerd voor Skype for Business. Wanneer u de headset aansluit is deze direct met Skype for Business te gebruiken zonder extra instellingen te hoeven doen.

Groot draadloos bereik
De Plantronics Savi 710-M  werkt bij gebruik met de vaste telefoon of computer via de betrouwbare DECT technologie die een bereik van 100 meter biedt en wideband audio ondersteunt voor kristalheldere gesprekken. Loop tijdens uw gesprek even naar de printer of pak de fax die uw klant zojuist doorstuurt terwijl uw gesprek gewoon verder gaat. Dankzij de Plantronics Savi 710-M zult u efficiënter te werk gaan en ziet u de productiviteit verhogen.

DECT en Bluetooth
De verbinding tussen headset en basisstation loopt via DECT technologie, dit geeft u de bandbreedte om een gesprek te voeren in de hoogste kwaliteit zodat uw stemgeluid helder overkomt. Een natuurlijk stemgeluid bevordert de kwaliteit van uw gesprek en u zult merken dat dit een positief effect heeft.

De verbinding met uw GSM loopt via Bluetooth: u verbindt de headset met uw mobiel en gebruikt hem als normale Bluetooth headset. In het basisstation zit tevens een Bluetooth-chip ingebouwd die verbindt met uw GSM. Zo bent u zowel via uw mobiel als via uw pc en vaste telefoon te bereiken.

Noise cancelling
De Plantronics Savi 710-M  maakt gebruik van de nieuwste noise cancelling technieken waardoor omgevingsgeluiden worden gefilterd en ruis geen kans krijgt. De slim geplaatste hoge kwaliteitsmicrofoon is van dusdanige kwaliteit dat uw stem helder overkomt naar uw gesprekspartner. De noise cancelling is onmisbaar in een drukke kantooromgeving.

Inhoud verpakking
Plantronics Savi W710-M
Basisstation
Adapter
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Plantronics Losse oortje incl cradle CS520 / Savi W720

122,25
Meer informatie

Plantronics Losse oortje incl cradle CS510 / Savi W710

114,75
Meer informatie

Plantronics trainingskabel (Y-koord) wireles headset

12,40
Meer informatie

Standard charging cradle voor de Savi 740/440/CS540

16,40
Meer informatie

Extra lader 5 oortje draadloze headset Savi 740/440/CS5xx

82,20
Meer informatie

Extra lader 1 oortje draadloze headset Savi 740/440/CS5xx

27,80
Meer informatie

Plantronics draadloze headset CS540 headset los

122,20
Meer informatie

Kit oordop draadloze headset Savi 740/WH500/CS540

16,40
Meer informatie

Plantronics Kunstlederen Oorkussens voor draadloze headset

8,20
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Geschikt voor vaste telefonie, PC en GSM
  • Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync
  • Geluid op één oor, hoofdband headset
  • Draadloos bereik tot 100 meter dankzij DECT
  • Bluetooth verbinding met GSM
  • Noise Cancelling
  • Spreektijd 9 uur