actieprijs
van 399,60 voor
199,80
excl. BTW
Plantronics draadloze headset W720-M

Plantronics draadloze headset W720-M

KPN-artikelnummer: 302166

Let op betreft een OP-IS-OP product!

Aangeboden worden de laatste aantallen. Indien de voorraad niet meer toereikend is dan wordt de opdracht vanuit KPN geannuleerd en wordt u hierover in kennis gesteld. Er wordt geen alternatief en/of opvolger toegestuurd.

De Plantronics Savi W720-M kan worden aangesloten op de vaste telefoon, computer en mobiel. De Savi W720-M is simpelweg de beste draadloze headset op de markt, perfect voor unified communications software. Dit model is geoptimaliseerd voor gebruik met Skype for Business.

Ontworpen voor de veeleisende gebruiker die alleen het beste wil op gebied van communicatie. Superieure geluidskwaliteit gecombineerd met geweldig comfort en gebruiksgemak. Deze alleskunner van Plantronics werkt op traditionele vaste telefonie maar kan tegelijk ook verbonden worden met uw computer en GSM.

De headset is uitermate geschikt voor gebruik in callcenters, maar ook voor de drukke salesvloer, waar veel telefoonverkeer is. Met het geluid op beide oren kunt u zich optimaal concentreren op het telefoongesprek.

Geoptimaliseerd voor Skype for Business
De W720-M is geoptimaliseerd voor Skype for Business. Wanneer u de headset aansluit is deze direct met Skype for Business te gebruiken zonder extra instellingen te hoeven doen.

Groot draadloos bereik
De Plantronics Savi W720-M werkt bij gebruik met de vaste telefoon of computer via de betrouwbare DECT technologie die een bereik van 100 meter biedt en wideband audio ondersteunt voor kristalheldere gesprekken. Loop tijdens uw gesprek even naar de printer of pak de fax die uw klant zojuist doorstuurt terwijl uw gesprek gewoon verder gaat. Dankzij de Plantronics Savi W720-M zult u efficiënter te werk gaan en ziet u de productiviteit verhogen.

DECT en Bluetooth
De verbinding tussen headset en basis loopt via DECT technologie, dit geeft u de bandbreedte om een gesprek te voeren in de hoogste kwaliteit zodat uw stemgeluid helder overkomt. Een natuurlijk stemgeluid bevordert de kwaliteit van uw gesprek en u zult direct merken dat dit een positief effect heeft.

De verbinding met uw GSM loopt via Bluetooth: u verbindt de headset met uw mobiel en gebruikt hem als normale Bluetooth headset. In het basisstation zit tevens een Bluetooth-chip ingebouwd die verbindt met uw GSM. Zo bent u zowel via uw mobiel als via uw pc en vaste telefoon te bereiken.

Noise cancelling
De Plantronics Savi W720 maakt gebruik van de nieuwste noise cancelling technieken waardoor omgevingsgeluiden worden gefilterd en ruis geen kans krijgt. De slim geplaatste hoge kwaliteitsmicrofoon is van dusdanige kwaliteit dat uw stem helder zal overkomen naar uw gesprekspartner. De noise cancelling is onmisbaar in een drukke kantooromgeving.

Inhoud verpakking
Plantronics Savi W720-M
Basisstation
Adapter
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Plantronics Battery CS510/520/710/720 losse batterij

20,60
Meer informatie

BusyLight Combi

49,95
Meer informatie

Plantronics trainingskabel (Y-koord) wireles headset

12,40
Meer informatie

Extra lader 1 oortje draadloze headset Savi 740/440/CS5xx

27,80
Meer informatie

Extra lader 5 oortje draadloze headset Savi 740/440/CS5xx

82,20
Meer informatie

Plantronics Losse oortje incl cradle W730

153,00
Meer informatie

Plantronics Losse oortje incl cradle CS510 / Savi W710

153,00
Meer informatie

Plantronics Losse oortje incl cradle WO100/WO110/W440/W740/W745

153,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Draadloze dubbeloors headset
  • Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync
  • Geschikt voor vaste telefonie, PC en GSM
  • Draadloos bereik tot 100 meter dankzij DECT
  • Bluetooth verbinding met GSM
  • Noise Cancelling
  • Spreektijd 9 uur