actieprijs
van 119.- voor
83,30
excl. BTW
Plantronics EncorePro HW530

Plantronics EncorePro HW530

KPN-artikelnummer: 302199

De Plantronics EncorePro serie is speciaal ontwikkeld voor zakelijke omgevingen waar men dagelijks te maken heeft met veelvuldig headsetgebruik. De EncorePro HW530 is het lichtste model uit de serie, met een gewicht van slechts 22 gram. De headset heeft een uniek ontwerp voor over het oor.

Comfortabele headset
Wanneer u de headset de hele dag dient te gebruiken is het van belang dat deze comfortabel zit. De EncorePro 530 heeft een ergonomisch ontwerp, zit prettig om het oor en is uiterst licht van gewicht. Met een gewicht van slechts 52 gram vergeet u bijna dat u een headset op heeft.

Geavanceerde audiotechnieken
Een goede geluidskwaliteit is essentieel tijdens het voeren van uw telefoongesprekken. De Plantronics HW530 ondersteunt standaard breedbandaudio waardoor de gesprekspartner helder en duidelijk klinkt. De SoundGuard technologie beschermt tegelijkertijd uw gehoor door plotselinge geluidspieken van boven de 118 dBA af te vlakken.

Microfoon met noise cancelling
Tactiele en visuele feedback op de EncorePro HW530 helpt u om de beste microfoonpositie te vinden. Daarnaast zit er trillingsisolatie en Noise Cancelling op de microfoon, een techniek die ervoor zorgt dat hinderlijke achtergrondgeluiden (bijvoorbeeld collega's die ook aan het bellen zijn) worden weggefilterd. Zo bent u ook altijd goed verstaanbaar voor uw gesprekspartner.

Inhoud verpakking
Plantronics EncorePro HW530
Handleiding

Om deze headset aan te sluiten op uw telefoon heeft u een aansluitkabel of externe versterker nodig. Het type aansluitkabel is afhankelijk van uw telefoontoestel.

Bijbehorende Accessoires

Plantronics EncorePro HW530/HW540 oorkussen small leer

8,00
Meer informatie

Plantronics EncorePro HW530/HW540 oorkussen large leer

8,00
Meer informatie

Plantronics EncorePro HW530/HW540 oorkussen foam

4,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Zakelijke enkeloors headset voor pc of deskphone.
  • Licht en comfortabel, weegt slechts 22 gram.
  • Draag comfortabel over één oor.
  • HD-audio en Noise Cancelling.
  • SoundGuard voor dempen geluidspieken.

Deze Plantronics headset wordt geleverd met een zgn. quick disconnect (QD) aansluiting. Om deze headset aan te sluiten op een telefoontoestel is nog een Plantronics verloop/aansluitkabel (als de telefoon is voorzien van een headsetaansluiting) of een externe Plantronics headset versterker benodigd. De Plantronics verloop/aansluitkabel vindt u hieronder bij de button accessoires. Omdat elk merk telefoontoestel een eigen headset aansluiting heeft, zijn er verschillende type Plantronics verloop/aansluitkabels beschikbaar.

Als u de Plantronics headset wil aansluiten aan een computer, dan is een Plantronics USB aansluit/verloopkabel of externe Plantronics USB headset benodigd.