actieprijs
van 1.454.- voor
1.090,50
excl. BTW
Polycom RealPresence Trio 8800 IP conference phone

Polycom RealPresence Trio 8800 IP conference phone

KPN-artikelnummer: 313032

De Polycom RealPresence Trio 8800 levert betere geluidskwaliteit dan ooit tevoren. Polycom HD Voice en Polycom NoiseBlock zorgen hiervoor. Deze vergadertelefoon beschikt over 3 microfoons, heeft een 5" touchscreen voor gemakkelijke bediening en is koppelbaar met uw eigen devices.

Vergadertelefoon met verbluffende audiokwaliteit
De Polycom RealPresence Trio 8800 is een unieke vergadertelefoon die een groepsgesprek nog professioneler maakt. Deze vergadertelefoon levert verbluffende audiokwaliteit dankzij de ingebouwde Polycom HD Voice technologie. Polycom NoiseBlock zorgt er daarnaast voor dat omgevingsgeluid weg gefilterd wordt.

3 ingebouwde microfoons
NoiseBlock is vooral van toepassing op de 3 ingebouwde microfoons van de Polycom RealPresence Trio 8800. Deze microfoons zorgen er tevens voor dat u vanuit elke hoek in uw vergaderruimte kunt deelnemen aan de conferentie. Hierdoor is het niet langer nodig om met zijn allen dicht bij elkaar te zetten om actief te kunnen communiceren.

Real-time video interactie en eenvoudig HD beelden delen
Wanneer u een USB-camera aansluit op de Polycom RealPresence Trio 8800 kunt u voortaan real-time videoconferenties opzetten en eenvoudig HD beelden delen. Zo kunt u ook visueel samenwerken en ziet uw gesprekspartner direct waar over gesproken wordt. Dit bevordert de efficiëntie van uw conferenties.

5" touchscreen voor de bediening
De Polycom RealPresence Trio 8800 is uitgevoerd met een groot 5" touchscreen waarmee u de vergadertelefoon kunt bedienen. Via dit touchscreen kunt u het toestel configureren, de menu's bedienen en nog eenvoudiger gesprekken beginnen en beëindigen.

Gemakkelijk aansluiten van uw eigen device
De RealPresence Trio 8800 van Polycom beschikt over Bluetooth en USB waardoor u eenvoudig uw eigen mobiele device kunt koppelen aan deze vergadertelefoon. Hierdoor kunt u ook gewoon uw eigen apparatuur blijven gebruiken in combinatie met de Polycom RealPresence Trio 8800 vergadertelefoon.

Inhoud verpakking
Polycom RealPresence Trio 8800
Netwerkkabel (7,6 meter)
USB 2.0 kabel
Kabelmanagement
Overlay
Handleiding

Bijbehorende Accessoires

Power Kit voor Poly Trio 8800

126,00
Meer informatie

Uitbreidingsmicrofoonkit Poly Trio 8800/8500/8300

281,00
Meer informatie
  • Belangrijke kenmerken
  • Vergadertelefoon met verbluffende audiokwaliteit
  • 3 ingebouwde microfoons voor kraakhelder geluid
  • Real-time video interactie
  • Eenvoudig HD beelden delen (met optionele camera)
  • 5" touchscreen voor de bediening
  • Gemakkelijk aansluiten van uw eigen device